Amazon'da taksitli ürüne iade.

OzanKayaa

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba Amazon'dan taksitle bir ürün aldık bonus kartıyla bu kart Garanti BBVA'nın kartı. Şimdi ben ürünü iade etmem lazım daha yeni aldım ve ilk taksitini ödemedik. Iade edeceğim bonus bankasi direk tüm limitimi kredine kartına iade ediyor yoksa ay ay şeklinde mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

birkaç gün içindeyse direkt tüm tutarı iade ediyorlar

Merhaba Amazon'dan taksitle bir ürün aldık bonus kartıyla bu kart Garanti BBVA'nın kartı. Şimdi ben ürünü iade etmem lazım daha yeni aldım ve ilk taksitini ödemedik. Iade edeceğim bonus bankasi direk tüm limitimi kredine kartına iade ediyor yoksa ay ay şeklinde mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
nası aldıysan öyle iade ediyor. Hepsi limitine ekleniyor paranın sanki alışverişi yapmamıssın gibi oluyor

Eğer ödeme yapılmadıysa tam tutar yatar. Eğer ilk taksit çekilse idi taksit taksit yatardı.

nası aldıysan öyle iade ediyor. Hepsi limitine ekleniyor paranın sanki alışverişi yapmamıssın gibi oluyor
Bankaya Göre değişiyormu? Çünkü Amazon müşteri hizmetine sordum Amazon tüm parayı peşin iade eder dedi ama bankanız ay ay mı verir direkmi onu bilmiyoruz dedi

hayır bankadan bankaya değişmez. Hepsi hepsini yatırıyor. Alışveriş yapmamıssın gibi düşün işte. Eğer ödediysen mesela enpara artı para olarak veriyor da diğer bankalar nası yapıyor bilmiyoruım

Bankaya Göre değişiyormu? Çünkü Amazon müşteri hizmetine sordum Amazon tüm parayı peşin iade eder dedi ama bankanız ay ay mı verir direkmi onu bilmiyoruz dedi
bankadan bankaya değişmekte ama bende şimdiye kadar hep peşin iade oldu ay ay verdiğine hiç denk gelmedim

amazon direk iade ediyor ama bankadan bankaya göre yaptigin taksit e göre değişiyor ziraat benim iadeleri taksitli veriyor mesela :kekw:

amazon direk iade ediyor ama bankadan bankaya göre yaptigin taksit e göre değişiyor ziraat benim iadeleri taksitli veriyor mesela :kekw:
Peki sen direkmi iade etmistin yoksa ilk taksidini ödedikten sonramı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bankadan bankaya değişmekte ama bende şimdiye kadar hep peşin iade oldu ay ay verdiğine hiç denk gelmedim
Peki bileniniz varmı Garantibbva bonus direk yatırıyor mu? Ve daha taksitini ödemedik yani kargoda şuan geldiği gibi iade edicez

Çekilen ücret provizyondaysa tamamı iade edilir. Provizyondan çıkıp taksite başlamışsa ay ay iade edilir diye biliyorum.

farketmiyor provizyon da beklerken direk iptal edersen geliyor direk para provizyondan çıkıp ekstreye düşünce direk yaptıgım taksit sayısınca + eklemişler hesaba

Peki bileniniz varmı Garantibbva bonus direk yatırıyor mu? Ve daha taksitini ödemedik yani kargoda şuan geldiği gibi iade edicez
büyük ihtimalle direkt peşin yatacaktır emin olmak istiyorsanız bankayı arayın derim

Garantide tüm ücret iade'si limite yansıyor ama kaç ay taksitli aldıysan o kadar süre o para sanki ödenmiş sonra geri iade edilmiş gibi + ve - şeklinde ekstre'de gözüküyor ama kart limitini olumsuz etkilemiyor.

Geri