Onu bildiğimden almadım ben zaten. Müthiş bir şey beklemiyorum zaten 6'da ama mapi güzelse oynanır.Daha önce 4 oynadıysan fakat 5 oynamadıysan 5 oynamadığına şükret. 4 serisi 5'ten daha iyi. 6'da 5'in sadece haritasının farklı versiyonu olacak. Bence çok bir şey beklemeyin.
Oyun çıktıktan sonra başlar. Ya genelde 2 saat yada bir haftamıydı iki haftamı ne süre olur steamdearkadaşlar forza 6 yı alsam bu oyunu iade etmek için ne kadar günüm var mesela 19mayısta çıkıyormuş 1hafta kala da olsa iade edebiliyor muyum
Oyun çıktıktan sonra başlar. Ya genelde 2 saat yada bir haftamıydı iki haftamı ne süre olur steamde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada üst paketlerde ne avantaj oluyor değermi.
buna nereden bakıyorsunuz hocam detaylı bakalım. ve değermiydi ki bu ben ne var ne yok bilmediğim için premium almıştım
Steam sayfasında yazıyor.buna nereden bakıyorsunuz hocam detaylı bakalım. ve değermiydi ki bu ben ne var ne yok bilmediğim için premium almıştım
Eyw hocam bişeyler anlatmışlar ama bi kadarda anlatmamışlar cidden. Eski oyunları çok oynamayan ben gibiler pek bişey anlamaz bunlardan
değer miydi hocam bunlar için sadece 4 oynadım bu içerikler ne anlama geliyor onu bile bilmiyorum car pass dışındaSteam sayfasında yazıyor.
Microsoft store’da bölgesel fiyatlandırma yapmıyorlar. Forza 5 içinde aynı durum var.Xbox fiyatı 2999₺ olarak açıklandı.
Steam fiyatı bedava şuan.
Zam gelebilir.
Alacak varsa alsın...
Forza Horizon 6 Standard Edition ürününü satın al | Xbox
Gerçek dünyadan 550’nin üzerinde araç ile Japonya’nın nefes kesici manzaralarını keşfet ve Forza Horizon’ın şimdiye kadarki en büyük açık dünya sürüş macerasında bir yarış Efsanesi ol.www.xbox.com