🔥🔥Forza Horizon 6 32$'dan Ön Siparişe Açıldı!🔥🔥

Ön sipariş fiyatları indirim alıyor mu normalde? Ona göre bekleyip alalım.

Microsoft Store’da Premium sürümü 5200tl den çıkmış. Steamden aldım

Daha önce 4 oynadıysan fakat 5 oynamadıysan 5 oynamadığına şükret. 4 serisi 5'ten daha iyi. 6'da 5'in sadece haritasının farklı versiyonu olacak. Bence çok bir şey beklemeyin.
Onu bildiğimden almadım ben zaten. Müthiş bir şey beklemiyorum zaten 6'da ama mapi güzelse oynanır.

arkadaşlar forza 6 yı alsam bu oyunu iade etmek için ne kadar günüm var mesela 19mayısta çıkıyormuş 1hafta kala da olsa iade edebiliyor muyum

Kalmış üç beş ay. Höster adam akıllı oyuna ne koydun ettin yeni neler var ona göre alak almayak. Alasım var ama 4-5ten tek farkı mapse o kadar para etmez gibi. Temmuza kadar gamepsss var onu bekliyim desem oyun zamlanır bence. Alıp bakıp iademi etsem

Xbox fiyatı 2999₺ olarak açıklandı.
Steam fiyatı bedava şuan.
Zam gelebilir.
Alacak varsa alsın...

arkadaşlar forza 6 yı alsam bu oyunu iade etmek için ne kadar günüm var mesela 19mayısta çıkıyormuş 1hafta kala da olsa iade edebiliyor muyum
Oyun çıktıktan sonra başlar. Ya genelde 2 saat yada bir haftamıydı iki haftamı ne süre olur steamde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada üst paketlerde ne avantaj oluyor değermi.

Oyun çıktıktan sonra başlar. Ya genelde 2 saat yada bir haftamıydı iki haftamı ne süre olur steamde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada üst paketlerde ne avantaj oluyor değermi.
1769110062514.webp

1769110086025.webp

Xbox fiyatı 2999₺ olarak açıklandı.
Steam fiyatı bedava şuan.
Zam gelebilir.
Alacak varsa alsın...

Microsoft store’da bölgesel fiyatlandırma yapmıyorlar. Forza 5 içinde aynı durum var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,397
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri