RAZER Barracuda X Kablosuz Kulaklık Rz04-04430100-r3m1 - Fiyatı, Yorumları
RAZER Barracuda X Kablosuz Kulaklık Rz04-04430100-r3m1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Sıkıntılı bi kulaklık diye duydum dogru mudur yoksa hemen alıcamAlıntıyı görüntüle
![]()
RAZER Barracuda X Kablosuz Kulaklık Rz04-04430100-r3m1 - Fiyatı, Yorumları
RAZER Barracuda X Kablosuz Kulaklık Rz04-04430100-r3m1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Eski nesili yeni nesil diye veriyorlarsa ondan ucuz olabilir kafama takılan o şuanSıkıntılı bi kulaklık diye duydum dogru mudur yoksa hemen alıcam
Vatanda da 6k satıyorSıfırları 4000 TL civarı satıcı fiyatı yüksek yazıp %45 indirim olarak varsaymış
Hocam böyle konular açarken epey veya Akakçe gibi sitelerden fiyat takibi yapın vatanın 6k satması bir şey ifade etmiyor ellerinde az stok kalmıştır yüksek fiyattan girmişlerdirEski nesili yeni nesil diye veriyorlarsa ondan ucuz olabilir kafama takılan o şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vatanda da 6k satıyor
4k ya bu kulaklıktan daha iyi kablosuz oyuncu kulaklıgı var mı baskan pekiSıfırları 4000 TL civarı satıcı fiyatı yüksek yazıp %45 indirim olarak varsaymış
Haklısın şuan en ucuz bu gözüküyor ama 4k fiyatlarda varmışHocam böyle konular açarken epey veya Akakçe gibi sitelerden fiyat takibi yapın vatanın 6k satması bir şey ifade etmiyor ellerinde az stok kalmıştır yüksek fiyattan girmişlerdir
4k ya bu kulaklıktan daha iyi kablosuz oyuncu kulaklıgı var mı baskan peki
Hocam, epey zamandır piyasayı takip etmiyorum muhtemelen yeni versiyonlar çıkmıştır. Cloud 3 Wireless modelini önerebilirim. Sesin az olduğunu söyleyenler epey fazla ancak güzel bir EQ ayarı yapıldığında kulaklık asıl performansını gösteriyor. Yine de dediğim gibi, bu fiyat bandında daha iyi kablosuz kulaklıklar mevcut olabilir4k ya bu kulaklıktan daha iyi kablosuz oyuncu kulaklıgı var mı baskan peki
Kablolusu 4k bandında ama kablosuz 6k larda hep hic 4k gormedim. Bende bakıyordum bu kulaklıga ama surekli negatif yorumlar gormustumHocam, epey zamandır piyasayı takip etmiyorum muhtemelen yeni versiyonlar çıkmıştır. Cloud 3 Wireless modelini önerebilirim. Sesin az olduğunu söyleyenler epey fazla ancak güzel bir EQ ayarı yapıldığında kulaklık asıl performansını gösteriyor. Yine de dediğim gibi, bu fiyat bandında daha iyi kablosuz kulaklıklar mevcut olabilir