Razer Barracuda X %45 indirim 6999tl yerine 3824tl

rtcolak

80+
Reaksiyon skoru
5
IMG_6426.webp

indirim yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Eski nesili yeni nesil diye veriyorlarsa ondan ucuz olabilir kafama takılan o şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatanda da 6k satıyor
Hocam böyle konular açarken epey veya Akakçe gibi sitelerden fiyat takibi yapın vatanın 6k satması bir şey ifade etmiyor ellerinde az stok kalmıştır yüksek fiyattan girmişlerdir

Hocam böyle konular açarken epey veya Akakçe gibi sitelerden fiyat takibi yapın vatanın 6k satması bir şey ifade etmiyor ellerinde az stok kalmıştır yüksek fiyattan girmişlerdir
Haklısın şuan en ucuz bu gözüküyor ama 4k fiyatlarda varmış

4k ya bu kulaklıktan daha iyi kablosuz oyuncu kulaklıgı var mı baskan peki
Hocam, epey zamandır piyasayı takip etmiyorum muhtemelen yeni versiyonlar çıkmıştır. Cloud 3 Wireless modelini önerebilirim. Sesin az olduğunu söyleyenler epey fazla ancak güzel bir EQ ayarı yapıldığında kulaklık asıl performansını gösteriyor. Yine de dediğim gibi, bu fiyat bandında daha iyi kablosuz kulaklıklar mevcut olabilir

Hocam, epey zamandır piyasayı takip etmiyorum muhtemelen yeni versiyonlar çıkmıştır. Cloud 3 Wireless modelini önerebilirim. Sesin az olduğunu söyleyenler epey fazla ancak güzel bir EQ ayarı yapıldığında kulaklık asıl performansını gösteriyor. Yine de dediğim gibi, bu fiyat bandında daha iyi kablosuz kulaklıklar mevcut olabilir
Kablolusu 4k bandında ama kablosuz 6k larda hep hic 4k gormedim. Bende bakıyordum bu kulaklıga ama surekli negatif yorumlar gormustum

Geri