RDR2 ucuza temin edebilir miyim?

genelde çalıntı hesap satıyorlar onu diyorum hem şirket hesapları olsa bile yapılan yine illegal bir işlem
''genelde'' diye bir şey yok hocam belki alacağı satıcı çalıntı hesap satmıyor veya güvenilir bir satıcıdır alan kişi gider ona göre alır zaten.

bu yapılan legal değil ki milletin genelde hesabı çalınıp satılıyor hesaplar hem şirket hesabı olsa bile yapılan yasak ticari dağıtımda kullanamazsın bir oyunu sen
Ticari dağıtım yapamazsın dediğin site şuan da bütün PC oyunlarının ve Mobil oyunların içeriklerinin satışını yapan siteler sence BTK'nın aklı yok mu bu siteleri engellemek için?

''genelde'' diye bir şey yok hocam belki alacağı satıcı çalıntı hesap satmıyor veya güvenilir bir satıcıdır alan kişi gider ona göre alır zaten.
öyle olsa bile yaptığının korsandan farkı yok yasak bir işlem

genelde çalıntı hesap satıyorlar onu diyorum hem şirket hesapları olsa bile yapılan yine illegal bir işlem

Çalıntı hesap değil. Aldığın kişiye bağlı ama adamların işi bu. Meslek gibi düşün. Alıyor ve kiralıyorlar aile hesabı ile. Ben de bu şekilde kaç tane oyun bitirdim sayamadım hatta şu an yine kiralama oyun oynuyorum. Hep aynı satıcıdan alıyorum güvenilir.

Ticari dağıtım yapamazsın dediğin site şuan da bütün PC oyunlarının ve Mobil oyunların içeriklerinin satışını yapan siteler sence BTK'nın aklı yok mu bu siteleri engellemek için?
kardeşim o adamlar niye sana çevrimdışı ol diyor niye senin tek cihazdan bağlanman için 40 takla atıyorlar steam o hesapların çoğunu banlıyor sen korsandan farksız şekilde gidip oyunu çevrimdışı oynuyorsun koca yapımcılar düşünemiyor zaten bir sen akıllısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam kendisi aile hesabı yetkisi veriyor zaten en başında. Neden yasak olsun ve korsan olsun?
yapılan aile hesabı değil ki

Çalıntı hesap değil. Aldığın kişiye bağlı ama adamların işi bu. Meslek gibi düşün. Alıyor ve kiralıyorlar aile hesabı ile. Ben de bu şekilde kaç tane oyun bitirdim sayamadım hatta şu an yine kiralama oyun oynuyorum. Hep aynı satıcıdan alıyorum güvenilir.
Arkadaş anlamıyor maalesef defalarca kez anlatmama rağmen.

Sonunda Rdr2 oynamaya karar verdim şu an steamde 15$ indirimli fiyatı 12$ kadar steam bakiyem mevcut 3$ kadar ekleyip almayı düşünüyorum fakat sadece hikaye modunu oynayacağım için daha ucuza güvenilir bir şekilde temin edebileceğim bir yer var mıdır ? Eskiden vardı bu tarz siteler hikayeli oyunlar için ortak hesap tarzı bi olay vardı sanırım çok ucuza geliyodu hala mevcut mu bu siteler ve ne kadar güvenilirler ? Bilgisi olan bir hocam yardımcı olabilirse çok sevinirim. İyi forumlar.
RDR2 kütüphanende olması gereken bir oyun. Eğer 3$ çıkacaksa cebinden good deal.

hesap çalıntı olmasa bile yapılan işlem illegal korsandan farksız onu anlatmaya çalışıyorum

hesap çalıntı olmasa bile yapılan işlem illegal korsandan farksız onu anlatmaya çalışıyorum

Haha ne alaka ya? :D :D Araç kiralama şirketi araç alıp, vatandaşa kiralamıyor mu? Burada da adam oyun alıyor ve kiralıyor bir nevi. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,640
Üyeler
189,658
Son üye
HedonistKedi
Geri