🔥İndirim Asrock B450m Anakart 2489tl

Asensio

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
31
Diğer yerlere göre uygun.İkinci el fiyatında.Am4 sistem yoplamayı düşünüyordum almayı düşünüyorum.İyi mi?
Not:İyzico 2000tl üzeri alışverişe 200 puan veriyor 2289 a geliyor

Son düzenleme:
İkinci el daha iyi b450 anakartlar 2000 tl filan onlara bak bence bu modelin faz yapısı da zayıf kendisi de

ankaradaki mağazada stok var görünüyor sadece asrock anakart bilgin olsun

3k bütçe ile daha iyi bulunabilir mi?Bu ay ram ve anakart alacağım 3k olabilir en fszla bütçem

Alınır, ikinci el 2000TL’ye zar zor düşüyor AM4 anakart. Millet sapıttı iyice, a320 anakartlar 2000TL yazıyor, 1500TL yazanın kartı anında satılıyor. Sürekli olarak takip ediyorum, bence bu fiyata kaçmaz. AM5 karta bütçe ayırmam gerekmese kenarda dursun diye alırdım, güzel fiyat.

Alınır, ikinci el 2000TL’ye zar zor düşüyor AM4 anakart. Millet sapıttı iyice, a320 anakartlar 2000TL yazıyor, 1500TL yazanın kartı anında satılıyor. Sürekli olarak takip ediyorum, bence bu fiyata kaçmaz. AM5 karta bütçe ayırmam gerekmese kenarda dursun diye alırdım, güzel fiyat.
Am5 bende almak istiyordum ama malum ram fiyatına anakart ram işlemci alınabiliyor am4 de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GÜzel ama asrock olması düşündürüyor.200tl iyzico puan veriyor

Am5 bende almak istiyordum ama malum ram fiyatına anakart ram işlemci alınabiliyor am4 de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GÜzel ama asrock olması düşündürüyor.200tl iyzico puan veriyor
Asrock iyidir düşündürecek bir durum yok. 200TL de puan kazanacaksan bence al kaçırma. Faz muhabbeti biraz sıkıntı ama bence bu paraya daha iyi bir seçenek yok.

kart kötü mötü ama 0 iş görür ,sarı sitede 10iq kullanıcılar bozuk kartlara 2-2.5 yazmıslar ...

OC yapılmacaksa iş görür
ama DDR4 ram fiyatları de 4e katladı orda da bir avantaj yok onu söyleyeyim

Diğer yerlere göre uygun.İkinci el fiyatında.Am4 sistem yoplamayı düşünüyordum almayı düşünüyorum.İyi mi?
Not:İyzico 2000tl üzeri alışverişe 200 puan veriyor 2289 a geliyor
güzel fiyat alınır ben geçen sene bu fiyatlara aldım

4 pin eps girisi var ve vrm mosfet ciplak 6 faz siradan bir a520 den farki olmayacaktir.

uzun lafin kisasi b450 yazmasina kanmayin, ucuza am4 anakart ihtiyaci varsa alinabilir.

Geri