Sağına soluna ağır cisimler koyun ve arkasını duvara yaslamaya çalışın. Yine olmazsa maalesef stand gerekecek.Merhaba pedal kısmını nasıl sabitleyebilirim sürekli havaya falan kalkıyor varmı öneriniz
Teşekkürler hocam birde pedallar bana mı bir tık ağır geldi yoksa bu şekilde mı bu pedallar çok sertSağına soluna ağır cisimler koyun ve arkasını duvara yaslamaya çalışın. Yine olmazsa maalesef stand gerekecek.
Hocam size ağır gelmiş. G29'un pedallarına göre çok yumuşak. Özellikle fren pedalının sert olması gerekiyor zaten.Teşekkürler hocam birde pedallar bana mı bir tık ağır geldi yoksa bu şekilde mı bu pedallar çok sert
Evet hocam ,şunuda ekleyeyim bence hissiyat ve teknolojik olarak fp bir ürünHocam size ağır gelmiş. G29'un pedallarına göre çok yumuşak. Özellikle fren pedalının sert olması gerekiyor zaten.
Bu arada V10 Pro dan bahsediyorsunuz değil mi?
Hocam siz bilirsiniz ac için drift ayarları varmıEvet bu fiyata Direct Drive deneyimlemek büyük nimet![]()
hocam hatırlıyor musun, başka forumda konu açan bir eleman vardı. zorla inat edip t300 rs gt alcam diyordu, seni de sinirlendirmişti hatta.Evet bu fiyata Direct Drive deneyimlemek büyük nimet![]()
Evet onun yüzünden 1 ay ban yemiştim. Kesin o arada G29 - T300 RS satışları artmıştırhocam hatırlıyor musun, başka forumda konu açan bir eleman vardı. zorla inat edip t300 rs gt alcam diyordu, seni de sinirlendirmişti hatta.
aldı t300 1-2 ay geçti şimdi satışa koymuşEvet onun yüzünden 1 ay ban yemiştim. Kesin o arada G29 - T300 RS satışları artmıştır![]()
valla hocam, sen yardımcı olmaya çalışıyordun o atarlanıyorduYa dızonun biriydi zaten2 ay iyi bile takılmış. O tip adamlara bir şey önermiyorum artık .