Olabilir bana da elden ring tarzı oyunlarda küçücük karakterle dev gibi yaratıklarla dövüşmek garip geliyor. GoWda falan da öyle hissediyorum.Elden ring geldi direk aklıma atmosferi göz alışana kadar çok itici geliyo
Tam tersi kar , yağmur, fırtına gibi olaylar bende daha çok sarıyor. Tabi oyundan oyuna değişir.Ghost of Tshushima oynarken fark ettim. Özellikle bazı oyunlarda kapalı hava yağmurlu vs çok bayıyor beni. Sizde de var mı böyle şeyler? Oyunda yağmur yağdığı an hava durumunu değiştiryorum.
Mafia'daki kar bambaşka.Tam tersi kar , yağmur, fırtına gibi olaylar bende daha çok sarıyor. Tabi oyundan oyuna değişir.
Mafia oyunlarını oynama fırsatım olmadı. kütüphanemde 2 ve 3 var 1 yokMafia'daki kar bambaşka.
1 def. edition çok beğendim. Eskiden açık dünya arardım artık çizgisel oyun arıyorum.Mafia oyunlarını oynama fırsatım olmadı. kütüphanemde 2 ve 3 var 1 yok![]()
Çizgisel olarak Tlou da çok iyi hocam.Tloue 2 de kış beni mest etmişti. 1 defi epicte indirime girsin alıcam.1 def. edition çok beğendim. Eskiden açık dünya arardım artık çizgisel oyun arıyorum.
Rdr 2 de ambiyans yer çamur vb güzel oluyorda. O yağmur partikül efektleri çok kötü.gta 5 ve rdr 2 dışında yağmurlu hava beni sarmıyor
şu tsushiöa bitsin ben de 1e başlayacağım birkaç güneÇizgisel olarak Tlou da çok iyi hocam.Tloue 2 de kış beni mest etmişti. 1 defi epicte indirime girsin alıcam.