❌İndirim Bitti! Anker Eufy C210 IP Kamera 🔥 1.299₺ ( 1 Yılın En Düşük Fiyatı )

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,555
Anker Eufy Security C210 360 Derece Dönebilen IP Kamera - 1080P HD Netlik - T8419 (Anker Türkiye Garantili)

IMG_6451.webp

Diğer markalar bu fiyata 2k görüntü veriyor bence sıcak fırsat ürünü değil eski bir ürün

Hocam Anker yerine uygulaması arayüzü ve algılama özellikleri daha iyi olan ve 2K çözünürlüğe sahip TP link lere bakmak daha mantıklı. 1.219TL ye 2K çözünürlüklü TP Link C210 geliyor zaten onu alın EV İÇİ KAMERA bakıyorsanız Dış mekan için C510 520 modellerine bakmak daha mantıklı çünkü suya dayanıklı onlar. Ayrıca uygulamalarını görebileceğiniz bi video linki bırakıcam aşağıya

C220 kullanıyorum iki adet. Hafıza kartı takıp kayıt başlayınca yaklaşık 2gb dolması sonrasında kameraya kesinlikle bağlanamıyorsunuz. Hafıza kartsız kullanırım diyorsanız görüntü ve alarm sistemi güzel. Bu modelde de aynı durum olabilir. Benim kameralarım serviste şuan

C220 kullanıyorum iki adet. Hafıza kartı takıp kayıt başlayınca yaklaşık 2gb dolması sonrasında kameraya kesinlikle bağlanamıyorsunuz. Hafıza kartsız kullanırım diyorsanız görüntü ve alarm sistemi güzel. Bu modelde de aynı durum olabilir. Benim kameralarım serviste şuan
Anker mi var hocam sizde? Bende TP Link var hiç böyle bir sorun yaşamadım.

Hocam bende 3 adet var hiçbirinde o sorun olmadı. 64 GB lik kartlar var kioxia

Evet anker eufy c220 kullanıyordum. 64 gb kioxia denemiştim ilk başta sorun yaşayınca samsung 64gb high endurance kart aldım ama yine aynı durumdaydı canlı izlenmiyordu. Ta ki hafıza kartını çıkarana kadar tıklar tıklamaz izlemeye başlayabiliyodum. İnterneti bile değiştirdim ancak sorun devam edince service yolladım

Evet anker eufy c220 kullanıyordum. 64 gb kioxia denemiştim ilk başta sorun yaşayınca samsung 64gb high endurance kart aldım ama yine aynı durumdaydı canlı izlenmiyordu. Ta ki hafıza kartını çıkarana kadar tıklar tıklamaz izlemeye başlayabiliyodum. İnterneti bile değiştirdim ancak sorun devam edince service yolladım
Ankerin müşteri hizmetleri var oraya yazdın mı?

Xiaomi 2k var bende, açıkcası çokta memnun değilim
Birde bunu denemek için aldım ben. Uygulaması TR değil ama birkaç kullanımda ezberleriz.

Hocam Anker yerine uygulaması arayüzü ve algılama özellikleri daha iyi olan ve 2K çözünürlüğe sahip TP link lere bakmak daha mantıklı. 1.219TL ye 2K çözünürlüklü TP Link C210 geliyor zaten onu alın EV İÇİ KAMERA bakıyorsanız Dış mekan için C510 520 modellerine bakmak daha mantıklı çünkü suya dayanıklı onlar. Ayrıca uygulamalarını görebileceğiniz bi video linki bırakıcam aşağıya

Hocam merhaba bir şey soracağım. Şimdi kayıt yapmak için ne yapmam gerekli. Hafıza kartı takıp istediğim zaman 1 haftaki öncesini izleyebilir miyim pratik mi?

Hocam merhaba bir şey soracağım. Şimdi kayıt yapmak için ne yapmam gerekli. Hafıza kartı takıp istediğim zaman 1 haftaki öncesini izleyebilir miyim pratik mi?
Sadece TP Link kullandığım için onun için cevap vericem. Evet hafıza kartı takman lazım kayıt yapmak için. 512gb kart ile 2K 25Fps de 38 gün kayıt tutabiliyorum senin kameranın çözünürlüğü ve hafıza kartına göre değişir bu süre istersen sadece olayları kaydeti seçebilirsin olay olduğunda kayıt yapar bu da düşük gb hafıza kartın varsa günlerce kayıt almana yarar. Bunun dışında bulut kayıt seçeneği de var uygulamadan onu da satın alabilirsin onun avantajı da kameranın çalınması durumunda görüntülerin kaybolmaması oluyor. Eğer hafıza kartı takıp kayıt alırsan kameranın çalınması veya hafıza kartının kameradan alınması durumunda tüm görüntüler kaybolur erişemezsin. ben hafıza kartı öneririm bulut kaydını pahalıya satıyor TP Link.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,117
Üyeler
189,970
Son üye
ahk4434
Geri