Benim test etme imkanım yok maalesef fakat istediğim testi yapabilirmişSen test etmeden mi verecekmiş?
ANakart ve rami beraber 3500 e alacağımKaça alacaksın ve kaç mhz? Youtube'dan bakabilirsin testlere. Memtest vs.
Memtest86 varda o da kesin sonuç vermiyor ve uzun sürüyor biraz. Garantisi falan yok di mi?ANakart ve rami beraber 3500 e alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Emre Zengin Hocam önerin var mı?Neye bakabilirim alırken test vs.
Yok hocam maalesef.Memtest86 varda o da kesin sonuç vermiyor ve uzun sürüyor biraz. Garantisi falan yok di mi?
Ne kadar sürüyorHocam rame memtest yaptırırsan iyi olur. Uzun sürüyor ancak ram de hata durumu kontrol etmek için şu an en güvenilir seçenek.
benim 16 ramde 2.5-3sa sürmüştü ama daha fazlada sürebilir en az 3saat gözden çıkarılmalı.Ne kadar sürüyor
Windows ram sorun algılama aracı ne kadar sürüyor peki satıcı 2 3 saat beklemek istemeyebilir.benim 16 ramde 2.5-3sa sürmüştü ama daha fazlada sürebilir en az 3saat gözden çıkarılmalı.
1 pass yaparsa hızlı olr 15 20 dk civarı oda genel hata vb. varsa ortaya çıkar siz ele alınca daha detaylıda test edebilirsiniz.Windows ram sorun algılama aracı ne kadar sürüyor peki satıcı 2 3 saat beklemek istemeyebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Emre Zengin Hocam memtest önemli mi 2 3 saat açık bırakmaz muhtelemen daha kısa bir yol var mıdır?