🔥İndirim Fascholle Dynamic Oyuncu Koltuğu 3799₺!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,881
Kalitesi nasıl bilmiyorum ama bu fiyata da pek oyuncu koltuğu kalmadı zaten.

n11'den Fashcolle Dynamic Black Masajlı Oyuncu Koltuğu seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

koltuk değil de satıcı korkuttu , İNDİRGETİR ama yorumları iyi

Gaming ibaresi var diye böyle taş gibi kotuklara para vermeyin gecen gün bunu aldım cok rahat ve peşin fiyatına 9 taksit
1769186160416.webp

Hoşuma gitti de kalite nasıl usta bı de ön sipariş ne 13-20 Şubat diyor :D koltuk lazım yav
bana 4 günde geldi ama bilmiyorum stok bitmiş olabilir rahatlıgı guzel geniş koltuk uzun sure kullanıp memnun olanlar var yorumları arastırarak aldım ben de

n11'den Fashcolle Dynamic Black Masajlı Oyuncu Koltuğu seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
arkaya yaslanirken ayak kırılma garantili diyosunn

arkaya yaslanirken ayak kırılma garantili diyosunn
Valla 5 yıldır oyuncu koltuğum var bir kere arkaya yatirmadim. Dik oturmadan yapamam.
O benim sorunum değil pek :).

bana 4 günde geldi ama bilmiyorum stok bitmiş olabilir rahatlıgı guzel geniş koltuk uzun sure kullanıp memnun olanlar var yorumları arastırarak aldım ben de
Dik oturuş durumu falan nasıl usta ders falan çalışmam lazım uzun süreli oturmalarda denedin mi alasım geldi koltuğu danışayım biraz

Bende var bu, almayın.

Geri