Yardım 7 bin liraya temiz sadece oyun amaçlı kullanılmış rx 6700 alınır mı?

Mr.DzcN

80+
Reaksiyon skoru
128
2k da çok yeni oyunlar olmasa da rdr2 klasmanında oyunları orta-yüksek ayarlarda oynatabilecek kart alacağım 6700 xt düşünüyordum fakat 10 binden aşağı hatta 11 bin den aşağı bulamıyorum pg ile. Şu an çok temiz 6700 buldum hem de 7 bine ne dersiniz alınır mı?

PG yok hocam bunda genelde havale sonrası kargo diyorlar ama pek güvenemiyorum o yüzden
1769255794281.webp

İki aydır var diyor ama ilan tarihi ağustos. Tuhaf.
evet ama belki ilana koyduğu tarihte iki aydır vardır yani haziranda almıştır ağustosta koymuştur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sıfır 6700 buldum 8 bine, adam gümrükten almış fakat markası powercolor. Bu marka sorun yaratmaz derseniz çok aklıma yattı hem param güvende de var alsam mı acaba

Son düzenleme:
@Mehmet_3117 link var mı hocam bakayım belki pazarlıkla 10'a falan düşerse ve pg varsa alınır

@Mehmet_3117 link var mı hocam bakayım belki pazarlıkla 10'a falan düşerse ve pg varsa alınır
atıyorum hemen

facebook ilanlarda buldum

atıyorum hemen

profilin atıyım yaz

atıyorum hemen

profilin atıyım yaz

2k da çok yeni oyunlar olmasa da rdr2 klasmanında oyunları orta-yüksek ayarlarda oynatabilecek kart alacağım 6700 xt düşünüyordum fakat 10 binden aşağı hatta 11 bin den aşağı bulamıyorum pg ile. Şu an çok temiz 6700 buldum hem de 7 bine ne dersiniz alınır mı?
dandık xfx kullanıcıları yuzunden bu kartın fıyatı bu kart sıstı red devıl bıle edecegı fıyat max 9500 lıra falan kutulu faturalı ıcı acılmamıs olması kaydıyla tabıkı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,110
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri