Ekranı kırık Macbook Pro 14inch M1 Max için 35000TL uygun bir fiyat mı?

Reaksiyon skoru
0
35000TL m1 max(32gpu) cipli 32gb ram 2tb ssd pil 52 dongude(pil sagligi %100) ve ekrani kirik olan bir cihaz icin uygun mu? Sonrasinda ekranini yaptirsam bile 1-2 yil sonra satisa koydugumda cok fazla fiyat kirmam gerekir mi? Ekran degisimi icin 20000TL fiyat veriyorlar su anda. Genellikle swift uikit ile uygulama gelistirecegim bir cihaz olacak bu.

35000TL m1 max(32gpu) cipli 32gb ram 2tb ssd pil 52 dongude(pil sagligi %100) ve ekrani kirik olan bir cihaz icin uygun mu? Sonrasinda ekranini yaptirsam bile 1-2 yil sonra satisa koydugumda cok fazla fiyat kirmam gerekir mi? Ekran degisimi icin 20000TL fiyat veriyorlar su anda. Genellikle swift uikit ile uygulama gelistirecegim bir cihaz olacak bu.
Baya uygun Mac mini gibi kullansan bile ok gibi.

Baya uygun Mac mini gibi kullansan bile ok gibi.
Ben de ilkte oyle dusundum, ekrani simdilik harici bir monitore baglar kullanirim, gerektiginde ekranini tamir ettiririm diye dusundum. Su an m1 max 1tb modeller 55000den basliyor. Bana da karli geldi bu yuzden.

Kesinlikle çok pahalı

Edit: M1 pro sandım max için alınabilir fiyat ama ben almam orası ayrı. Tamir ettirsen bile tamirli cihaz olacak yine değer kaybedecek.

Kesinlikle çok pahalı

Edit: M1 pro sandım max için alınabilir fiyat ama ben almam orası ayrı. Tamir ettirsen bile tamirli cihaz olacak yine değer kaybedecek.
Deger kaybetmesi kacinizmaz zaten. Ben bunu 4-5 yil kullanacaksam o kadar da onemi olmaz ama ne bileyim arada kaldim alip almamakta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,664
Üyeler
190,073
Son üye
Gorkemkaptan06
Geri