alpknc1689
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
go iade bence
Hayırlı olsunselamlar şu sistemi aldım sizce iyi olmuşmu fiyatına değermi daha iyisii bulamadım özeleştirmede yaptım biraz tebilonda vardı aynı benzer sistem 9600 x li ama ramı anakartı falan kötü
Hoselamlar şu sistemi aldım sizce iyi olmuşmu fiyatına değermi daha iyisii bulamadım özeleştirmede yaptım biraz tebilonda vardı aynı benzer sistem 9600 x li ama ramı anakartı falan kötü
adamlara sormuşsun h.o mu g.o mu diye adamlar g.o demiş niye diyorsun hala açıklamışlar zaten fiyat pahalıBu iade diyejler neden diyor SSD sogutmasi iyi ve dramı var diye tercih ettik
Hocam aralarında iyi kasa yoktuki varmı bakar mısınız ona göre iptal edeyim ilerde kasayla ugtasmiyim diye kasayi onu secmistimHo
Ssd kasa kalitesi iyi ama yerinizde olsam sadece anakartı b650m-r yapıp kasayıda +4k eklemeyecek şekilde yükseltip bırakırdım
Çok iptallik bişey var mı bilmiyorum ama hazır sistem olarak avantajı kalmamış kendiniz toplasaydınız 72 ye daha kaliteli parçalar gelirdi ben net bişey diyemiyorum şuanda hani iptal etseniz 60k ya daha iyisini alamayacaksınızHocam aralarında iyi kasa yoktuki varmı bakar mısınız ona göre iptal edeyim ilerde kasayla ugtasmiyim diye kasayi onu secmistim
İptal etmemi gerektiren bi durum varmiHayırlı olsun bu piyasa da hangi bilgisayarı alırsan al go derler. Sen yerinde bir bilgisayar almışın sadece Ram yükseltebilirsin
Hocam aynı parçalar tek tek daha pahalıya gelirÇok iptallik bişey var mı bilmiyorum ama hazır sistem olarak avantajı kalmamış kendiniz toplasaydınız 72 ye daha kaliteli parçalar gelirdi ben net bişey diyemiyorum şuanda hani iptal etseniz 60k ya daha iyisini alamayacaksınız
hocam yerinde olsam arkadaşın attığını alırdım 8kya ram yükseltirdim daha mantıklıHocam ramin cl değeri falan kötü anakartda ve ssd ve kasada kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden go daha iyisi yokki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ssd falan kaliteli