anlıyorum o zaman kasanı komple satıp sıfırdan dizmek senin için daha mantıklı çünkü elindeki ürünlerin tamamını degiştiriyorsun zaten elden kasayı çıkarıp parasını eklemek mantıklı
İki m2 slotu ve VRM soğutucusu odaklı bakın. AM5'de de dört kanal bellek istikrarlı değil. En iyi performans çift bellekte alınıyor, yani çift kanal bellekli bir anakart sorun değil.
PVV532G600C36K Patriot Viper Venom DDR5 32 GB (2 x 16 GB) 6000 MHz UDIMM masaüstü oyun bellek kiti : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İki m2 slotu ve VRM soğutucusu odaklı bakın. AM5'de de dört kanal bellek istikrarlı değil. En iyi performans çift bellekte alınıyor, yani çift kanal bellek bir sorun değil.
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.
Asus Prime B650M-R AM5 (LGA 1718) Soket Anakart 90MB1H30-M0EAY0 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Amazon'un taksit sistemi uyuyorsa çoğu parçayı oradan alın. Hem uygun hem 6 ay civarı taksit veriyor çoğu ürüne.
Asus Prime B650M-R AM5 (LGA 1718) Soket Anakart 90MB1H30-M0EAY0 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Amazon'un taksit sistemi uyuyorsa çoğu parçayı oradan alın. Hem uygun hem 6 ay civarı taksit veriyor çoğu ürüne.
Ben Amazon'dan almanızı öneririm. Anakart özelliklerine bakın diye Epey sitesini attım. Zaten orası da Akakçe gibi fiyat sıralaması yapıyor, satış yapmıyor yani.
Ben Amazon'dan almanızı öneririm. Anakart özelliklerine bakın diye Epey sitesini attım. Zaten orası da Akakçe gibi fiyat sıralaması yapıyor, satış yapmıyor yani.
Burada her şeyi Amazon'dan almak dışında bellek önerdim.
Ama atıyorum satıcıya güvenmiyorsanız direkt İncehesap üzerinden de alınabilir. Tabii taksit imkanı İncehesap'da daha kısıtlı.