cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 475
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ama kasa anakart kötü CLde kötü remdehocam yerinde olsam arkadaşın attığını alırdım 8kya ram yükseltirdim daha mantıklı
Hocam ama kasa anakart kötü CLde kötü remdehocam yerinde olsam arkadaşın attığını alırdım 8kya ram yükseltirdim daha mantıklı
iptal ettimAlınmış sisteme HO denir gerisi mideni bulandırır.
Hocam madem forum kullanıyorsun neden tavsiye konusu açmıyorsun? Girdiğin strese değdi mi şu an?iptal ettim
hocam konu açtım kaçökerede yazan olmadıHocam madem forum kullanıyorsun neden tavsiye konusu açmıyorsun? Girdiğin strese değdi mi şu an?
70 k bütçem varHocam madem forum kullanıyorsun neden tavsiye konusu açmıyorsun? Girdiğin strese değdi mi şu an?
Hocam yeni bir tavsiye konusu açın. Bu konu içerisinde sistem tavsiye eden arkadaşları etiketleyin. Aralarından seçersiniz.hocam konu açtım kaçökerede yazan olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
70 k bütçem var
Kapasite>Hız>Cl Cl değeri abartıldığı kadar bir şey etkilemiyor hardcore overclock yapmıyorsan dikkat etmene o kadar gerek yokhocam öyle 75 e falan olabiliyor farklı sitelerde ama ram cl değeri falan kötü normalde ssd normal ssd olsa 69 70 araAlıntıyı görüntülesı
tebilondaki daha iyidi benceselamlar şu sistemi aldım sizce iyi olmuşmu fiyatına değermi daha iyisii bulamadım özeleştirmede yaptım biraz tebilonda vardı aynı benzer sistem 9600 x li ama ramı anakartı falan kötü
kanka gene cvap gelmedi açtımda hjgsvb dfjhsHocam yeni bir tavsiye konusu açın. Bu konu içerisinde sistem tavsiye eden arkadaşları etiketleyin. Aralarından seçersiniz.
Hocam hazır sistem fiyatlarını takip etmiyorum ben, o yüzden yazmadım. Konuyla çok ilgili arkadaşlar vardı rağbet etmediler mi?kanka gene cvap gelmedi açtımda hjgsvb dfjhs
yok hocam maalesef hepsi go yazıp bikere bile öneri veren olmadı bunu buldum ama kendimi zorlamış olacagım ama ilerde upgrade derdi olmaycak https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...d-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-57163Hocam hazır sistem fiyatlarını takip etmiyorum ben, o yüzden yazmadım. Konuyla çok ilgili arkadaşlar vardı rağbet etmediler mi?![]()
iptal ettim hocam öneri varsa verebilirmisin daha iyine demek iyi sistem abi bu paralara daha iyisi vardır ya 72k ya 7500f ne gözünüzü seveyim bide 16ram G.O hocam