Shein indirimli ürünler

Uçak transit havaalanında ayrıldı diyor ne demek bu acaba.Daha önce uçak varış aşamasındaydı.

Abuv shein ne ucuzmuş ya. Keşke baksaymışım, temudan 550 tl verdiğim ürün burda %70 kupon ve 120 tl indirimiyle resmen 100 tl ye falan geliyormuş şaka gibi. Neyse yedik artık kazığı yapacak bir şey yok.
trden aldıklarımı geçtim bi ara temuya verdiğim paralara yanıyodum o derece yani. 30 liraya 3 tane telefon kılıfı alınca şok olmuştum

trden aldıklarımı geçtim bi ara temuya verdiğim paralara yanıyodum o derece yani. 30 liraya 3 tane telefon kılıfı alınca şok olmuştum
En kötüsü vergiyi çok kötü geçiriyor temu. Uyguladığın kuponunda vergisini alıyor resmen. 425 tl lik siparişe 475 tl vergi ödemişim. Bakıyorum sheine, 500 tllik ürün 30 TL'ye düşüyor 18 tl vergi alıyor şaka gibi. Cidden şu an çok feci pişmanlık yaşıyorum güzel şeyler alırmışım, kablo falanda gerekiyordu, neyse çok düşünmemeye çalışayım.

En kötüsü vergiyi çok kötü geçiriyor temu. Uyguladığın kuponunda vergisini alıyor resmen. 425 tl lik siparişe 475 tl vergi ödemişim. Bakıyorum sheine, 500 tllik ürün 30 TL'ye düşüyor 18 tl vergi alıyor şaka gibi. Cidden şu an çok feci pişmanlık yaşıyorum güzel şeyler alırmışım, kablo falanda gerekiyordu, neyse çok düşünmemeye çalışayım.
Bize 1 ay süre versinler sonra kapansın :D

Sonuncu siparişimde led şömine alacaktım vergisi 1400tl olunca vazgeçtim :D

Shein ve temu açık olması lazımdı bence çünkü satıcıyla konuşup fiyat ayarlaması gibi bir şey yapmak imkansız bunu düşüneceklerdir illa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,098
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri