psulu bir kasa 3k veya 2-3k psuCorsair CX750, NZXT C750, MSI MAG A750BN. 2500 civarı en iyiler buydu diye hatırlıyorum, şimdi fiyatları 3500-4k olmuş. Senin bütçe ne kadar?
bunu alabilirsin.psulu bir kasa 3k veya 2-3k psu
çok teşekkür ederim psu işi için peki kasa olarak
Kötüdürçok teşekkür ederim psu işi için peki kasa olarak
Game İn Game Speed 4x12cm Argb Fan Mesh Panel Temper M.atx Kasa nasıldır bir bilgin var mı ?
sende var mı o kasaKötüdür
Yoksende var mı o kasa
şu kasayı tercih edin hocam benzer fiyatta.çok teşekkür ederim psu işi için peki kasa olarak
Game İn Game Speed 4x12cm Argb Fan Mesh Panel Temper M.atx Kasa nasıldır bir bilgin var mı ?
peki kötü olduğu sonucuna nereden vardın bana anlatabilir misin fiyatı uygun olması açısından ve argb fan olduğu için bunu tercih etmeyi düşünüyordum
Sen edebilirsin, ben incecik sac kullanan dandik fanları olan kasa almıyorum. Dandik mal alacak kadar zengin değilimpeki kötü olduğu sonucuna nereden vardın bana anlatabilir misin fiyatı uygun olması açısından ve argb fan olduğu için bunu tercih etmeyi düşünüyordum
abi bu rgbyi ben kontrol edebilir miyim bide bu fiyatlarda mesela fanın kanatlarındada argb olmasını düşünüyorum bu kasa nasıldırşu kasayı tercih edin hocam benzer fiyatta.