Çözüldü✓ AsiaHorse İNCELEME

Saçma sapan derken hocam? emin misiniz? Zaten standart 2 tip vida oluyor biri normal vida kısa klasik biri de sıvı soğutma montajı için olan vidalar size nasıl gelmiş fotoğraf atar mısınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seviyorum hocam ben ya RGB ışık estetik duruyor gözümde
Şuncacık vidaları göndermişler. Birde 800 - 2000 rpm yazıyor ama 2 fan aldım birisi maximum 1979 u görüyor diğeri 1831 i bunlarda en max değerleri

Ekler

• Vida.webp
    Vida.webp
    96.1 KB · Hit: 21
Şuncacık vidaları göndermişler. Birde 800 - 2000 rpm yazıyor ama 2 fan aldım birisi maximum 1979 u görüyor diğeri 1831 i bunlarda en max değerleri
hocam fanlarda rpm değerinde ±10% yazar. yani sizin aldığınız değerler normal.

3'lü fanda hiç radyatör vidası koyan denk gelmedim. denk gelen varsa yazarsa güzel olur.

https://www.n11.com/urun/uzun-kasa-fani-vidasi-radyator-fan-vidasi-m3-30mm-10-adet-29877211 bundan almanız işinizi görür diye umuyorum.

3'lü fanda hiç radyatör vidası koyan denk gelmedim. denk gelen varsa yazarsa güzel olur.

https://www.n11.com/urun/uzun-kasa-fani-vidasi-radyator-fan-vidasi-m3-30mm-10-adet-29877211 bundan almanız işinizi görür diye umuyorum.
±10% bu ne demek %10 aşağı %10 yukarı olabilir değerler mi demek?

3 lü almadım 2 adet tekli aldım ayrıca verdikleri vidayla bu fanları herhangi bir yere montaj yapmak mümkün değili geçtim yanından dahi geçmez hiç koymasalar daha iyiymiş

3 lü almadım 2 adet tekli aldım ayrıca verdikleri vidayla bu fanları herhangi bir yere montaj yapmak mümkün değili geçtim yanından dahi geçmez hiç koymasalar daha iyiymiş
evet hocam 2000rpmlik bir fan 2200 rpm de olabilir 1800 de.

vidalar nasıl uymadı hocam kasanın alt hariç yer yerine uyması lazım kasalarda evrenseldir boyutları

O vidalar, radyatör hariç her yere uyar :) ne taraftan montajladığınıza bağlı üsten montajlarsanız, tabi fan kalınlığından biraz daha ucuzun olması lazım başı çıkacak kadar.

COSMIQ fanlar 2100e fln çıkıyordu hatta 2180 fln dı sanırım, bayadır maxa almadım :ROFLMAO:

O vidalar, radyatör hariç her yere uyar :) ne taraftan montajladığınıza bağlı üsten montajlarsanız, tabi fan kalınlığından biraz daha ucuzun olması lazım başı çıkacak kadar.

COSMIQ fanlar 2100e fln çıkıyordu hatta 2180 fln dı sanırım, bayadır maxa almadım :ROFLMAO:
Gpu nun altına montajladım ondan yetişmedi demek anladım mantığı tamam

COSMIQ fanlar hangileri

vidalar nasıl uymadı hocam kasanın alt hariç yer yerine uyması lazım kasalarda evrenseldir boyutları
Kasanın altına intake montaj yaptım :D

Gpu nun altına montajladım ondan yetişmedi demek anladım mantığı tamam

COSMIQ fanlar hangileri

Kasanın altına intake montaj yaptım :D
Şunlar hocam. Konudak diğer ikisi daha şık duruyor, boşverin. Zaten kafa ağrımasın diye 1400 rpm lerde kullanırsınız. Aynı şeye denk gelir.

Şunlar hocam. Konudak diğer ikisi daha şık duruyor, boşverin. Zaten kafa ağrımasın diye 1400 rpm lerde kullanırsınız. Aynı şeye denk gelir.
Aynen sıkıntı yok. Hayrını görelim hocam..

cevap zaten verilmiş o yüzden ekstra bişey yazmıyorum muhtemelen yanlış montaj yapıyor egzoz fanının arkasına bakarsanız aynı vidalar ile sabitlendiğini görecek zaten arkadaşımız ama muhtemelen biraz pimpirikli :D eski halime benziyor zamanla alışacaktır.

hocam bana gönderdiler ya daha doğrusu şöyle bana gelen kutuda yani AsiaHorse kutusunun içinde raydatör vidası da vardı alt tarafa montajı biraz zor oldu benim için ama küçük vidalar ile yaptım şimdi aklımda daha büyük fantazi yapmak var :D radyatörü tost yapasım var bilemedim. :D
Aynen sıkıntı yok. Hayrını görelim hocam..
hayırlı olsun tekrardan hocam foto atarsanız bakmak isterim diğer modelin görüşüne

şurada bana gelen vidaları görebilirsiniz hocam.

Ekler

• IMG_20260121_163822.webp
    IMG_20260121_163822.webp
    208.3 KB · Hit: 9
Ertesi gün kargolanıyor diye aldım 5 gün oldu ne kargo var ne bir şey. yoğunluk yaşıyorlarmış güya, aliexpressden bir şey satın alınca 1 haftada geliyor 5 gündür kargo çıkartamayacak ne yoğunluk yaşıyor olabilirler merak ediyorum. bugün de kargolamazlarsa iptal edicem.

Ertesi gün kargolanıyor diye aldım 5 gün oldu ne kargo var ne bir şey. yoğunluk yaşıyorlarmış güya, aliexpressden bir şey satın alınca 1 haftada geliyor 5 gündür kargo çıkartamayacak ne yoğunluk yaşıyor olabilirler merak ediyorum. bugün de kargolamazlarsa iptal edicem.
bana 3 günde ulaştı hocam ne zaman sipariş verdiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,736
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri