CS 2 büyük sorun . kesinlikle okuyun!!!!!!!!

Komik geldi, olay netleşince biri etiket atarsa sevinirim

Cs 2 oynadım ve uyumak için oyundan çıkış yaptım . Biraz bilgisayarda vakit geçirdikten sonra bilgisayarı sağlıklı bir şekilde kapattım. Yatağa geçtim ve uyudum . Gece 4 de bilgisayara bağlı hopörlerimden Cs maçı sesleri duymaya başladım Rus oyuncuların seslerini flash,sis , Ak47 sesi , el bombası ve insan sohbetleri . O zaman uykumdan uyandığım için ani bir panikle kalktım hemen hopörler kablosunu söktüm , anlık bir hatadır diyip uyudum fakat bugün gece 00:30 -01:00 arası tekrardan bu sesler gelmeye başladı bu sefer Cs lobide sohbet eden Türk oyuncuların seslerini duydum ve hemen kayıda aldım . Bunun sebebi nedir bilmem fakat başka bir canlı ve anlık oynanan maçın veya bir sohbet odasın daki olayları bir eylem gösstermeden duyabilmem ve bunu bilgisayarım kapalı iken şahit olmam şaşırttı büyük bir açık var gibi gözüküyor. Videoyu yüklüyorum.

Videounun devamı var . bilgisayarı açıp kontrol ediyorum Steam kapalı Discord kapalı ve bilgisayarı tekrar kapatıyorum devam ediyor sesler geliyor .
videonun devamını yükleyeceğim

Sorunun kaynağı nedir?
Troll konudur inşallah 😃

Bir önceki sayfadaki arkadaşların dediği gibi binadan biri BT modda hoparlöre bağlanmış. Olay bundan ibaret.

hocam komşulardan biri bağlanmıştır bt ise nerden olacak başka. bt modunu kapatmayı deneyin varsa tabi öyle bi ayarı

Cs 2 oynadım ve uyumak için oyundan çıkış yaptım . Biraz bilgisayarda vakit geçirdikten sonra bilgisayarı sağlıklı bir şekilde kapattım. Yatağa geçtim ve uyudum . Gece 4 de bilgisayara bağlı hopörlerimden Cs maçı sesleri duymaya başladım Rus oyuncuların seslerini flash,sis , Ak47 sesi , el bombası ve insan sohbetleri . O zaman uykumdan uyandığım için ani bir panikle kalktım hemen hopörler kablosunu söktüm , anlık bir hatadır diyip uyudum fakat bugün gece 00:30 -01:00 arası tekrardan bu sesler gelmeye başladı bu sefer Cs lobide sohbet eden Türk oyuncuların seslerini duydum ve hemen kayıda aldım . Bunun sebebi nedir bilmem fakat başka bir canlı ve anlık oynanan maçın veya bir sohbet odasın daki olayları bir eylem gösstermeden duyabilmem ve bunu bilgisayarım kapalı iken şahit olmam şaşırttı büyük bir açık var gibi gözüküyor. Videoyu yüklüyorum.

Videounun devamı var . bilgisayarı açıp kontrol ediyorum Steam kapalı Discord kapalı ve bilgisayarı tekrar kapatıyorum devam ediyor sesler geliyor .
videonun devamını yükleyeceğim

Sorunun kaynağı nedir?
kimsiniz lann BHCSIDCBGHSIOUDFCVBGOI8SFDBGIOUJDVVFDVSDFV

Komik geldi, olay netleşince biri etiket atarsa sevinirim
Yok arkadaş uyumaya çalışırken senin yüzünden benim de kafamda cs sesleri yankılanıyor. Hadi seninki fiziksel, benimkini ne yapacaz?

Gece 3'te sakın Counter-Strike oynamayın (Dragon Lore ejderhası evime geldi.)

o halde bir daha aynı durumu yaşayacak mısın dene bakalım, eğer yatmadan önce modemi veya psu switchini kapatmanda sorun yok ise kapat (ayrı ayrı deneyebilirsin) hala sesler geliyorsa bil ki hoparlöre bir şekilde yayın geliyor (aynı tip hoparlör bir başkasında olsa ve üst / alt kattan kendi cihazları yerine senin cihazlara bağlanıyorsa yayın aralıkları bu kadar birebir olmaması lazım fakat ¯\_(ツ)_/¯ bilemiyorum ne kadar kaliteli hoparlördür)
Hocam hopörlerin BT bağlantısı şifreli ve dediğim gibi hopörlerin bağlantı sağlamak için gerekli yakınlıkta bir bağlanacak kişi yok .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam gecikme fln varsa belki ondandır diye düşünüyorum hiç gecikme oldumu hoparlör ?
hayır gecikme olmadı hiç. bilgisayarı kapattıktan sonra olsa belki gecikme dicem ama bilgisayar kapandıktan 1-2 saat sonra çıkıyor sesler

Geri