🔥İndirim Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB White Hava Soğutucu 738TL (sadece Amd uyumlu soğutucu)

Son 1 yılın en düşük fiyatı! Yan hesap açıp 1 TL’ye Pazarama Plus'a üye olursanız, Plus150 kodu ile ürünün fiyatı 588 TL’ye düşüyor. Bu şekilde alındığında gerçekten çok uyguna geliyor. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.
PLUS150 DİYE BİR KOD YOK

AMD aparatı nasıl yok? Anakartın plakasına direkt takılıyor. Soğutucuyu sökerken kasaya düşmüştür.
vallaha hocam bilgisayarla aram yok sadece işten gelince oynuyorum bu fan değildi bende olan farklı bitfeniz fanıydı o yüzden bilemiyorum

am4 ile uyumlu mu açıklamasında yazmıyor ve takmak için bi kaynak var mı video güzel olurdu.

PLUS150 DİYE BİR KOD YOK
Var dostum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

am4 ile uyumlu mu açıklamasında yazmıyor ve takmak için bi kaynak var mı video güzel olurdu.
Uyumlu hocam bende video göremedim ama görürsem ekleyeceğim.

Ekler

• plus150.webp
    plus150.webp
    67.9 KB · Hit: 33
Aldım teşekkür ederim. 5600ü soğutur mu ? Stokla kullandığım için güzel fiyat gibi geldi almak istedim

Var dostum.

Uyumlu hocam bende video göremedim ama görürsem ekleyeceğim.
makaleyı ıncelersen ılk uyelıklerde ılk siparişte kullanılabılır oldugunu belırıtyor buu belırtmen gereklıyıdı bosu bosuna uyelık aldık

Aldım teşekkür ederim. 5600ü soğutur mu ? Stokla kullandığım için güzel fiyat gibi geldi almak istedim
fazlasıyla yeterlı

Rahat soğutur hocam bende de 5600 var stok fan kullanıyorum, sizin gibi satın aldım. Bu fiyatta daha iyisi gelmez bence.

makaleyı ıncelersen ılk uyelıklerde ılk siparişte kullanılabılır oldugunu belırıtyor buu belırtmen gereklıyıdı bosu bosuna uyelık aldık

fazlasıyla yeterlı
Belirttim zaten dikkatli oku.

Rahat soğutur hocam bende de 5600 var stok fan kullanıyorum, sizin gibi satın aldım. Bu fiyatta daha iyisi gelmez bence.

Belirttim zaten dikkatli oku.

fazlasıyla yeterlı
Teşekkür ederim cevaplar için. Katılıyorum neredeyse yok fiyatına, daha ucuzu gelmez. Kfc kova bile 700tl, gayet iyi oldu paylaşmanız beleşe soğutucu almış olduk

800e almıştım çok iyi fiyat

stok fan yerine geçici olarak kullanılır yedekte durması için güzel soğutucu

7500f ile eski wraith prism kullanıyorum alsam mı bilemedim..

Geri