İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Saçmaymış o zaman bizde aldık X9 bakalım gelince daha iyi çözerim. Kulaklığın kendi ses barı yok heralde anladıgım kadarıysa sistem sesini ayarlıyor
Belki dirverdan kaynaklı olabılır ben driver güncellemeden önce pil seviyesini göremiyordum mesela dün bir girip bakayım dedim güncelleme gelmişti yapınca görünür oldu pil seviyesi hani belki ondan olabilir diye dedim yoksa bende dikkat etmemiştim arkadaş yazana dek

gercek değil tabii ki gerceğini bu fiyattakı hiçbir kulaklık veremez
Bende ona şaşırdım hocam adı 7.1 olması baya aldatıcı olmuş. Gerçek 7.1 f/p ne var biliyor musunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saçmaymış o zaman bizde aldık X9 bakalım gelince daha iyi çözerim. Kulaklığın kendi ses barı yok heralde anladıgım kadarıysa sistem sesini ayarlıyor
Hocam sen ban yememiş miydin yıllar önce

Bende ona şaşırdım hocam adı 7.1 olması baya aldatıcı olmuş. Gerçek 7.1 f/p ne var biliyor musunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sen ban yememiş miydin yıllar önce
Günaydın piyasadaki her kulaklık da öyle.

Bir sorunu yok Cloud 3S'de nasıl 7.1 varsa bunda da öyle
Hocam peki bu ses açma kapama muhabbeti ne durumda bir kaç kişi bu durumdan şikayetçiymiş kronik arıza problem mi var

Hocam peki bu ses açma kapama muhabbeti ne durumda bir kaç kişi bu durumdan şikayetçiymiş kronik arıza problem mi var
Arıza falan yok hocam kulaklığın üzerindeki ses ayarlama tekerleği sistemin sesini ayarlıyor böyle olması lazım zaten.

Arıza falan yok hocam kulaklığın üzerindeki ses ayarlama tekerleği sistemin sesini ayarlıyor böyle olması lazım zaten.
O zaman tamam sıkıntı var sandım da ürün geldi mi size

Ben kasımdan beri kullanıyorum şuana kadar çok kulaklık kullandım aralarından en iyisi bu
Bakalım hocam cloud 2 den sonra hiçbir kulaklık ile tam uyumu yakalayamadım belki bunda yakalarım

Geri