Kernel 41 sorunu alıyorum

Squiks

80+
Reaksiyon skoru
12
Sistemim :
7500f
Gigabyte B650m s2h
Xpg Lancer ddr5 2x8 ram
Asrock phantom gamıng rx6800
Highpower 750w
Kioxia exceria G2 1tb

Sorun :
Son 2 haftadır bilgisayarda kitlenmeler oluyor ve Kernek63,41 sorunları alıyorum
Yaptıklarım :
Ddu ile temiz kurulum yaptım olmadı
Format attım olmadı
Occt ile herşeyi kontrol ettim hiç sorun çıkmadı
Fakat bugün baya artmış durumda açtığım gibi restart atıyor
Biosda expo açık sizce ram kaynaklı olabilir mi veya psu ile alakalı mı lütfen yardım

Baska bir prizde deneme şansın var mı veya denedin mi
Kapanması çok büyük ihtimalle güç kaynağı. Sisteme güç, yüke girince kapanması güç kaynağı ile alakalı olacağını düşünüyorum.
Şu anda açıldı occt güç testi yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baska bir prizde deneme şansın var mı veya denedin mi
Başka bir 3 lü prizde denedim hocam ayrıca şuan 2 dakikada hiç bir sorun çıkmadı occtde powerde devam ediyorum

Başka bir 3 lü prizde denedim hocam ayrıca şuan 2 dakikada hiç bir sorun çıkmadı occtde powerde devam ediyorum
3.30 dakika sorunsuz oldu şimdi occtden hangi testi yapayım @NuriCans

Ekler

• 1000151893.webp
    1000151893.webp
    3.2 MB · Hit: 9

3.30 dakika sorunsuz oldu şimdi occtden hangi testi yapayım @NuriCans
Zaten hepsini yapmışsın galiba yazdığına göre hocam konu başında

Zaten hepsini yapmışsın galiba yazdığına göre hocam konu başında
Hepsini yaptım hiçbir sorun yoktu şimdi tekrardan yapıyorum güç testi 5 dakika yaptım hiçbir sorun çıkmadı diğer testleri yapacağım

Hepsini yaptım hiçbir sorun yoktu şimdi tekrardan yapıyorum güç testi 5 dakika yaptım hiçbir sorun çıkmadı diğer testleri yapacağım
hocam bu 5 dakikalık testi yapıp durdurduktan 10 saniye sonra kapandı :D dalga geçiyor herhalde

hocam bu 5 dakikalık testi yapıp durdurduktan 10 saniye sonra kapandı :D dalga geçiyor herhalde

Ekran kartını teste sokar mısın?

Güç testini durdurduktan hemen sonra kapandı
3 gün önce ekran kartını yaptığımda oda sorunsuzdu

Yarın bilgisayarcıya götür onlar da farklı güç kaynağı ile denesin. Büyük ihtimal sorun ondan kaynaklı. Orada da kapanırsa işlemciye geliyor sıra. Voltaj dengesizliği ya da sorun var ki kapatıyor sistemi. Onu da garantiye verirsin senin yapacağın bir şey kalmaz artık.

Yarın bilgisayarcıya götür onlar da farklı güç kaynağı ile denesin. Büyük ihtimal sorun ondan kaynaklı. Orada da kapanırsa işlemciye geliyor sıra. Voltaj dengesizliği ya da sorun var ki kapatıyor sistemi. Onu da garantiye verirsin senin yapacağın bir şey kalmaz artık.
İşlemcimin garantisi bitti maalesef illa masraf ettirecek bana ya, ayrıca occtde 3d adaptive ekran kartı testim 2 dk yaptım hiçbir sorun bulunamadı şimdi durduruyorum kapanacak mı bakalım

İşlemcimin garantisi bitti maalesef illa masraf ettirecek bana ya, ayrıca occtde 3d adaptive ekran kartı testim 2 dk yaptım hiçbir sorun bulunamadı şimdi durduruyorum kapanacak mı bakalım
Ekran kartı 3d adaptive testinde bir şey olmadı fakat vram testini yaparken hata göstermemesine rağmen dakika 1.34gibi PC kendi kendine kapandi sorun vramde olabilir mi şimdi açılırsa furmark yapacağım

Psu yükten kalkınca voltaj toparlayamiyor galiba
Bencede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,650
Üyeler
188,141
Son üye
Peter Dursin
Geri