Düz monitör ayağı kullanan kaldı mı 700 800e nb f80 dağıtıldıktan sonraBu kadar para verip o ayak nedir ya? Bugün 3-4k'lık Gaming monitörlerde bile pivot ayak var. İndirimleri takip edip pivot olan bir monitör almak daha iyi bir seçim bence.
Valla hocam ya. Taksitle çekilirdi en kötü...
2 ay önce g6 240 hz 21 k idi
Neyi mesela hedef gösterebilir misiniz30k Tandeme vereceğime daha koyar 4k QD-Oled alırdım.
Neyi mesela hedef gösterebilir misiniz![]()
Hızlıca bir sürede paneli yakarsın. muhtemelen statik görsellere de dikkat etmezsin ekran bakımına da.beyler elimde dell g3223q 4k 144hz ıps monitör var. buna geçmeme değer mi? öyle parlaklık falan da azaltma huyum yok sürekli %100 kullanma huyum var aksine. alınır mı bu g5 20k ya? ona göre bunu satıp ona geçeyim?
Yaptığım en iyi alışverişti...16 bine g6 alanlar... Ah almadık var ya. Pişmanım
bunlar niye bu kadar ucuz asusa göre? asus daha mı iyi? 4k oled bakıyorum bende. ama diyorum 5. nesil mi beklesem
Yeni nesili bekle.bunlar niye bu kadar ucuz asusa göre? asus daha mı iyi? 4k oled bakıyorum bende. ama diyorum 5. nesil mi beklesem
Hocam bir yeri düzeltmek istiyorum, son güncellemeden sonra SDR da da 10 bit 180 hz değer veriyor monitör.8 bit 180hz, hdr açınca 10 bit 180hz. 10 bit içeriklerin büyük bir kısmı HDR içerikler olduğu için sorun olmaz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence alınır.
alınacak fiyatlara yaklaşmaya başlıyor.Samsung kendi sitesinde kamu çalışanları girişiyle 18287 TL / Peşin Fiyatına 4 Taksit
Alıntıyı görüntüle