Öneri 2280 NVMe DRAM Cache m2 ssd önerisi

Reaksiyon skoru
30
sistem topluyorum anakart msi b550 a pro. uygun bir ssd arıyorum. sizce düşük boyutlu bir ssd alıp sadece windows ve çok oynadığım oyunları mı oraya alayım gerisini hdd alıp mı halledeyim yoksa. direkt 1 tb ssd mi alayım ki aşırı pahalı kingston kc 3000 ayarında bişey bakmıştım kısaası fiyat performans bir m2 ssd bakıyorum

Oyun için DRAM şart değil. Ayrıca Gen3 SSD'de alınabilir. Bütçeniz çok çıkmıyorsa Klevv alın.

İlla DRAM şart diyorsanız KC 3000 alın ve SSD gibi ürünleri bu tarz bileşenler satan sitelerden alın. Rastgele satıcılardan almayın.

Hayır ne olursa olsun HDD almayın. Güncel oyunlarda dokular yüklenmez veya bir sürü garip hatayla karşılaşırsınız.

Oyun için DRAM şart değil. Ayrıca Gen3 SSD'de alınabilir. Bütçeniz çok çıkmıyorsa Klevv alın.

İlla DRAM şart diyorsanız KC 3000 alın ve SSD gibi ürünleri bu tarz bileşenler satan sitelerden alın. Rastgele satıcılardan almayın.

Hayır ne olursa olsun HDD almayın. Güncel oyunlarda dokular yüklenmez veya bir sürü garip hatayla karşılaşırsınız.
teşekkürler cs pubg codw falan oynuyorum ssd etkisi olmaz diyorsanız sıkıntı yok. pubg de oyun hdd de ike nmap yüklemesinde yaşlanıyordum ssd ye aldım baya fark etti ama iki ssd arasında fark etmeyecekse direkt bunu almak mantıklı (

KLEVV Cras C715 K01TBM2SP0-C7T PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD

)

Rekabetçi oyunlar oynuyorsan gen 4 hızı ortalama üstü bir şey alman lazım yükleme ve açma sürelerini değiştiriyor
Hayır çok da bir etkisi yok. Çoğu oyun için Gen3 yeterli.
Hızlar daha çok dosya transferinde iş görüyor.

Gen3 halen oyunlar için yeterli ve hatta çoğu oyun için fazla bir hız.

Hayır çok da bir etkisi yok. Çoğu oyun için Gen3 yeterli.
Hızlar daha çok dosya transferinde iş görüyor.
satanın yükleme hızıyla gen3 gen4 arasında fark var çokta yok doğru bir şey değil özellikle online oyunlar için gen3ün tüm hızını win11 tek başına sömürür zaten

fiyatlar malum sanırım gen 3 ile idare edecez zaten profesyonel oyuncu değiliz bişey farketmez çokta kasmaya gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,736
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri