2.5 Milyon Araba önerisi

r4izen

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar merhaba maks bütçem 2.5 m aklımda 1.5 etsi Cupra leon var 2024 veya golf 8 R line düşünüyorum sizlerin önerisi ne olur ?

Arkadaşlar merhaba maks bütçem 2.5 m aklımda 1.5 etsi Cupra leon var 2024 veya golf 8 R line düşünüyorum sizlerin önerisi ne olur ?
hocam ds7 öneririm. 2021 loure paket var bende 1.6 çift turbo 225hp uçuyo bir kükrüyo. ve aşırı premium

hocam ds7 öneririm. 2021 loure paket var bende 1.6 çift turbo 225hp uçuyo bir kükrüyo. ve aşırı premium
İç tasarımı pek hoşuma gitmedi biraz daha sportif bişey bakıyorum daha genc işi diyelim

İç tasarımı pek hoşuma gitmedi biraz daha sportif bişey bakıyorum daha genc işi diyelim
valla ben çok seviyorum 21 yaşındayım bilmiyorum. sporta alıp basınca ortamı inletiyo ve ses motordan turbodan çıkıyo. gidişi de manyak piyasası da yükseliyo

a5 coupe , c180 coupe . genç işi bakıyormuşsun o yüzden daha çok kişisel tercih olur

Hatchback şart değilse o bütçede G20 tek geçerim.

G20 çok net. Golf o para etmez

Haklısın 2.5M'ye hatasız 100.000 km altı bulmak imkansız. Ancak düşündüğün diğer arabalara baktığımızda ikisi de ortak eTsi motoru kullanıyor. Çoğu kişinin bildiği üzere bu araçlarda alternatör kronik olarak sıkıntılı. Aralarındaki segment farkından bahsetmiyorum bile. Yani Golf veya Leon seni asla G20 kadar mutlu etmez bunu sen de biliyorsundur. Elbette burada bütçe ve kilometre-boya toleransı ön plana çıkıyor. Kimisi için 150.000 km kabul edilebilirken kimisi için 70.000 km bile yüksek bir kilometredir. G20 motor-şanzıman olarak çok sağlam olduğu için bence kilometreden o kadar da korkmaya gerek yok.

Mesela örnek olarak aşağıdaki araç boyasız-değişensiz olarak belirtilmiş. Ek olarak bir tramer sorgusu sonrası expertizle alınabilir. Satıcı pazarlığa açık olduğunu belirtmiş. Muhtemelen 2.5M'ye çok yakın bir fiyata bırakır. Aracın yılına bakıldığında da yıllık ortalama 25.000 km kullanılmış ki bu standart sayılabilecek bir miktar. Başta da dediğim gibi kilometre ve boya-değişen toleransı kişiden kişiye değişebilir. Sadece kendi fikrimi belirtmek istedim. Artı-eksi dengesine baktığımda G20 fazlasıyla ağır basıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,017
Üyeler
188,198
Son üye
Apameyra
Geri