imzadan bahsediyor muhtemelenBu forumda öyle bişey yok sanırım.
Profil özelliklerinde mi yazıları diyorsun?
örneğin bir sıkıntı yaşadığımızda sistemi yazmaya uğraşmıyoruz yada ben parçalarımı unutup bazen burdan bakıyorum ayrıca insanlarda tatmin duygusuda oluşturabiliyor ve güzel gözüküyorÇok bişey yok herkeste görüyorum mesajlarının altında sistem özellikleri var nerden yazıyorsunuz onu merak ediyorum.
imzadan bahsediyor muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
örneğin bir sıkıntı yaşadığımızda sistemi yazmaya uğraşmıyoruz yada ben parçalarımı unutup bazen burdan bakıyorum ayrıca insanlarda tatmin duygusuda oluşturabiliyor ve güzel gözüküyor
Durumdan mı yazıyorsunuz?imzadan bahsediyor muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
örneğin bir sıkıntı yaşadığımızda sistemi yazmaya uğraşmıyoruz yada ben parçalarımı unutup bazen burdan bakıyorum ayrıca insanlarda tatmin duygusuda oluşturabiliyor ve güzel gözüküyor
ben imzadan yazdım hakkında dan yazanlarda vardırDurumdan mı yazıyorsunuz?
reis nasıl böyle renkli yaptın bana da söyler misinTeşekkür ederim yaptım.
Teşekkür ederimBBCode & HTML Text Colorizer
BBcode and HTML text effect generator. Create rainbow text effects and more for your blog or forum.www.stuffbydavid.com
Bu siteye gel en üste istediğin metni yapıştır. Bi aşağıda efektler var oradan Üç Renkli Gradyanı seç. Daha sonra bi aşağıdan İstediğin renkleri seç. İstersen italik veya kalın da yapabilirsin.''Bu metnin BBCode'u'' yazan yerdeki kodun hepsini kopyala. Daha sonra imza kısmına gel. Oraya kopyaladığın kodu yapıştır. sağ taraflarda 2 adet köşeli parantez gibi bir şey var. Ona bas ve kaydet.
çok sağol yani. Adamın dibisin.Nasıl yani?