🔥İndirim Fazeon 27” 150Hz 0.5ms 2K IPS Monitör 😱4.999₺

Hocam kısaca bahsedeyim, ben iş için seyahat ediyorum ve laptop kullanıyorum devamlı. 3060 lı kasam ve Bi tane ofis laptopum vardı ikisini de satıp bir tane doğru düzgün laptop alarak tamamen laptopa geçtim. Genelde lol cs valo tarzı oynuyorum. Ama bir anda hikayeli oyun oynama isteği geldi bana. Rdr2 ile başlayacam gibi hayatımda hiç hikayeli oyun da oynamadım daha önce. Oyun için monitör alacağım laptop ile kullanacağım, laptop da i7 13650hx rtx 5060 24 ram bu şekilde. Arkadaş 2k uygun olur dediği için dual mi alsam diye bir mantıklı geldi çünkü eski kasalı sistemimde 32 inç 2k monitör kullanıyordum ve oynadığım valo cs lolde sorun yaşamadım hiç
Yok hocam dediğim oyunları denemeye başlayınca 5060'ın 2k için yetmediğini farkedeceksiniz. Ha bana göre hikayeli oyunlar 60 fps'de bile oynanabilyor orası ayrı. Kişisel olarak şuna karar vermeniz lazım, grafikleri düşüreyim fg açayım dlss açayım yeterki 2k olsun diyeceksiniz. Ya da herşeyi fullemek istiyorum dlss fg falan açmak istemiyorum görüntü kumlanıyor diyip 1080p kullanıcaksınız. Bana göre 2k sınırı 5060ti 16gb ile başlıyor. Bunun altındaki kartlar için günümüz oyunları hala daha 1080p oynamak zorunda bırakıyor bizi.

Çoğu arkadaş gta5, witcher3, rdr2 üçlüsünden çıkamadığı için çok daha kötü kartlarla 2k monitör kullanıyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Dedi ve dandik IPS ile kendini avuttu. 200 BİN TL lik TV lerde bile VA panel kullanılıyor. Haberin var mı Qm9k ve Sony bravia 9 bile VA panel kullanıyor heyy. 😆 biraz araştırın da öğrenin piyasadaki tv lerin oledler hariç %85'i VA panel kullanıyor. Çünkü yüksek kontrast demek sinematik, gerçekçi görüntü demek. Siyahları iyi göstermek demek. Bari aldığın IPS iyi olsa... Çöpün çöpü. G65b nin tırnağı olamaz bu monitör.

Rtings, GTID gibi profesyonellerin elinden yüzlerce monitör geçiyor. Aç izle şu monitöre kötü diyorsan göz doktoruna gitmeni öneririm.

Va monitörler de iyi olunca gayet öneriliyor neo g7 yi monitors unboxed uzun bir zaman boyunca best 4k hdr lcd monitörü olarak önerdi. Profesyoneller iyiyse öneriyor sen beğenmiyorsun diye VA panel kötü olmuyor.
https://youtu.be/SVjyCkNC6h0
https://youtu.be/dDOybDnJ9cM
https://youtu.be/nuJEA-5SulI
https://youtu.be/YVCzFnXlCEE

İki monitörü de yan yana koyup karşılaştırıp gözümle gördüğüme mi inanayım yoksa attığın linkteki influencerların işbirliği karşısı samsung monitörü övmesine mi? Bizzat deneyimleyip karşılaştırmadan vatanı savunur gibi her yerde dillendirmenizde bir mana yok. Bir şey bildiğinizi iddia ediyorsunuz ama hiçbir şey bilmiyorsun. Diğer forumdan boşuna banlanmamışsın. Ayrıca kendimi avutmama ihtiyacım da yok g65b'ye sahibim zaten neyini avutayım?

İki monitörü de yan yana koyup karşılaştırıp gözümle gördüğüme mi inanayım yoksa attığın linkteki influencerların işbirliği karşısı samsung monitörü övmesine mi? Bizzat deneyimleyip karşılaştırmadan vatanı savunur gibi her yerde dillendirmenizde bir mana yok. Bir şey bildiğinizi iddia ediyorsunuz ama hiçbir şey bilmiyorsun. Diğer forumdan boşuna banlanmamışsın. Ayrıca kendimi avutmama ihtiyacım da yok g65b'ye sahibim zaten neyini avutayım?
İş birliği mi? Ölçüm verileri var incelemede, test verileri var. Diğer modellerle kıyaslaması var. İnfluncer dediğin kanallara bir göz attın mı? Sen influncer övmesi görmemişsin.

Aynen kesin bir şey bilmiyorum sen biliyorsun. Bir göz doktoruna gitmeni öneririm. Gamepower övücüsü.😂

Diğer forumdan da banlandığım yok aktifim. Gözler kaç numaraysa artık bunu bile göremiyorsun.

Ayrıca oled den bile g65b ye geçip memnun kalan var. Olede en yakın performansı olduğunu söyleyen kullanıcının kendisi. G65b ile alakalı yüzlerce kullanıcı yorumu var. Aldırdığım kullanıcıların %90'ı memnun, %9 luk kesim kalite kontrolden şikayetçi ki haklılar. Bir elin parmağı kadar da beğenmeyen var.
6731.webp

6746.webp

6750.webp
6748.webp

6752.webp

6755.webp
6758.webp

Yeşilde 80 sayfalık indirim konusu var. Daha böyle açılmış onlarca sayfalık indirim konusu var. Tonla olumlu yorum var. 30k sırf indirim konusunda görüntüleme almış. Benim yaptığım rehber 18.600 görüntüleme almış. Bu monitöre kötü diyorsan göz doktoruna git.

İnfluncer dediğin böyle olur:

Bir de rtings in samsung incelemesine bak.

The Samsung G55C is mediocre for PC gaming.

Adamlar her samsung ürününü övmüyor. İncelemelerine bakmadığın için bilmezsin. Kötüye kötü diyorlar, sponsorlu influncer dediklerin kötüyü de över. Ayrıca bahsettiğin övücüler inceleme verisi paylaşmaz, markanın paylaştığı verileri okur sadece. Benim paylaştıklarım ürünü gerçek anlamda inceliyor. Herkes her ürünü beğenecek diye bir şey yok, 24g42e yi forumlarda popüler eden benim. Yüze yakın yorumu net vardır, belki de daha fazla. Çok büyük bir çoğunluk memnun ancak yine onda da beğenmeyenler var. Herkese beğendiremezsin, çünkü herkesin gözü farklı. 100 kullanıcıdan 2 tanesi beğenmemişse ve 98 tanesi beğenmişse o zaman sorun yok demektir. İster 5090, ister mercedes, ister 17 pro Max olsun her üründe olumsuz yorum yapan oluyor. Eğer sorun benim önerilerimden veya g65b den kaynaklı olsaydı tonla insan bana yazmazdı. Özel mesajı bile kapattım sürekli yazanlar olduğu için. Bu kadar insanda takip etmezdi. Kimseyi zorlamadım. 3 forumda da hesabım var kullanıyorum.
6760.webp

6762.webp

6764.webp

Son düzenleme:
1000013342.webp
bu ayak oturmadı gibi takilmiyorda ne yapicam arkadaşlar kaldı böyle
1000013343.webp

Alıntıyı görüntüle bu ayak oturmadı gibi takilmiyorda ne yapicam arkadaşlar kaldı böyleAlıntıyı görüntüle
Ben de çok uğraştım bununla. Önce çıkart ayağı bi şekilde geri çek sağ sol yaparak. Somra tekrar takarken aparatın girdiği monitör arkasındaki plastik mandalı içe bastır. Çıt sesini duydun mu tamamdır. Plastik mandal hafif yukarı zıplayıp aparattaki metali sıkıştıracak içerde.

Ben de çok uğraştım bununla. Önce çıkart ayağı bi şekilde geri çek sağ sol yaparak. Somra tekrar takarken aparatın girdiği monitör arkasındaki plastik mandalı içe bastır. Çıt sesini duydun mu tamamdır. Plastik mandal hafif yukarı zıplayıp aparattaki metali sıkıştıracak içerde.
hafif bombeli durması normal degil mi bende fotograftaki gibi bıraktım oturdu gibi geldi sorunsuzda duruyor cünkü suan
birde sorayım monitöre kablo baglı degilken tuslara basınca sundan cıkıs ver diyerekten output gösteriyor mu ?hdmi dpi bagladım nedense gecis yapamıyorum tus bozuk gibime geliyorda.

hafif bombeli durması normal degil mi bende fotograftaki gibi bıraktım oturdu gibi geldi sorunsuzda duruyor cünkü suan
birde sorayım monitöre kablo baglı degilken tuslara basınca sundan cıkıs ver diyerekten output gösteriyor mu ?hdmi dpi bagladım nedense gecis yapamıyorum tus bozuk gibime geliyorda.
Benimki de fotoğraftaki gibi duruyor normal sanmıştım ama akşam gidince düzelteceğim arkadaşın dediği şekilde normal değilmiş sanırım

Arkadaşlar monitörü kurdum test ettim ölü piksel yok ana monitöre göre renkler birazcık daha soluk geldi 2.monitor niyetine almıştım sonuçta hafif sağ alt köşede ips glowwing var rahatsız edicek şekilde değil tek sıkıntısı ayağı onun için monitör kolu alıcağım

Arkadaşlar monitörü kurdum test ettim ölü piksel yok ana monitöre göre renkler birazcık daha soluk geldi 2.monitor niyetine almıştım sonuçta hafif sağ alt köşede ips glowwing var rahatsız edicek şekilde değil tek sıkıntısı ayağı onun için monitör kolu alıcağım
ana monitörünüz neydi hocam

Evet renkleri bir tık soluk.

Yok hocam dediğim oyunları denemeye başlayınca 5060'ın 2k için yetmediğini farkedeceksiniz. Ha bana göre hikayeli oyunlar 60 fps'de bile oynanabilyor orası ayrı. Kişisel olarak şuna karar vermeniz lazım, grafikleri düşüreyim fg açayım dlss açayım yeterki 2k olsun diyeceksiniz. Ya da herşeyi fullemek istiyorum dlss fg falan açmak istemiyorum görüntü kumlanıyor diyip 1080p kullanıcaksınız. Bana göre 2k sınırı 5060ti 16gb ile başlıyor. Bunun altındaki kartlar için günümüz oyunları hala daha 1080p oynamak zorunda bırakıyor bizi.

Çoğu arkadaş gta5, witcher3, rdr2 üçlüsünden çıkamadığı için çok daha kötü kartlarla 2k monitör kullanıyorlar.
Valla ben çok üst seviye oyun oynayan biri de değilim ama yani çok da zorlamaya gerek yok 2k diye. Benim 2k olmasını istediğim tek tarafı monitörü 27 inç istemiş olmak. 27 inçte 1080p görüntü kötü oluyor diyorlardı o yüzden 2k düşüncesindeydim. En son hikayeli oyun oynadığımda yıl 2010 falandı heralde. Güncelde hangi hikayeli oyunu lowda da oynasam bana çok iyi gözükecek muhtemelen 😂

Ferrari ye toros motoru takmak gibi. Aşırı kötü bir kombin olmasını geçtim istersen 5090 tak monitörün ile sınırlısın.

Kendim 4070 Ti super sistem kullanıyorum 9070xt benim sistemden aşağı kalır yanı yok hatta senin kart daha güçlü. Benim kullandığım ekrana ve aldığım keyife bak bir de o sisteme takmak istediğin monitöre bak. Sence ana monitör olarak kullanılır mı?

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0.5ms yalan. En iyi ihtimalle 5ms.
Neden öyle dediniz ki hocam? Ürün geldi çok da hoşuma gitti, benim monitörden öyle çok beklentim yok zaten. Ölü pixel çıkmadı şansıma, ışık sızması da çok çok az. Hatta ben 1080p monitör alacaktım ama bu monitör ek kampanyalarla 4700 TL'ye gelince bunu alayım dedim.

Paramız olsa OLED alırdık zaten. Çok memnun kaldım ben konudaki monitörden. Tavsiye ederim herkese.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,864
Üyeler
189,172
Son üye
Chifchi
Geri