İki monitörü de yan yana koyup karşılaştırıp gözümle gördüğüme mi inanayım yoksa attığın linkteki influencerların işbirliği karşısı samsung monitörü övmesine mi? Bizzat deneyimleyip karşılaştırmadan vatanı savunur gibi her yerde dillendirmenizde bir mana yok. Bir şey bildiğinizi iddia ediyorsunuz ama hiçbir şey bilmiyorsun. Diğer forumdan boşuna banlanmamışsın. Ayrıca kendimi avutmama ihtiyacım da yok g65b'ye sahibim zaten neyini avutayım?
İş birliği mi? Ölçüm verileri var incelemede, test verileri var. Diğer modellerle kıyaslaması var. İnfluncer dediğin kanallara bir göz attın mı? Sen influncer övmesi görmemişsin.
Aynen kesin bir şey bilmiyorum sen biliyorsun. Bir göz doktoruna gitmeni öneririm. Gamepower övücüsü.
Diğer forumdan da banlandığım yok aktifim. Gözler kaç numaraysa artık bunu bile göremiyorsun.
Ayrıca oled den bile g65b ye geçip memnun kalan var. Olede en yakın performansı olduğunu söyleyen kullanıcının kendisi. G65b ile alakalı yüzlerce kullanıcı yorumu var. Aldırdığım kullanıcıların %90'ı memnun, %9 luk kesim kalite kontrolden şikayetçi ki haklılar. Bir elin parmağı kadar da beğenmeyen var.
Yeşilde 80 sayfalık indirim konusu var. Daha böyle açılmış onlarca sayfalık indirim konusu var. Tonla olumlu yorum var. 30k sırf indirim konusunda görüntüleme almış. Benim yaptığım rehber 18.600 görüntüleme almış. Bu monitöre kötü diyorsan göz doktoruna git.
Renk gamutu. %68 rec 2020, %93.47 DCI-P3 coverage, %85 Adobe RGB coverage ve %100 sRGB coverage. Tahminimce sRGB volume değeri de %140 civarıdır. Güzel bir renk doygunluğu elde edebileceğiniz değerlere sahip 4 farklı renk uzayında da...
www.technopat.net
İnfluncer dediğin böyle olur:
Bir de rtings in samsung incelemesine bak.
The Samsung Odyssey G5/G55C S27CG55 is a 27-inch, 1440p budget gaming monitor with a 1000R curve. It's also available in a 32-inch size and is very similar to th...
www.rtings.com
The Samsung G55C is mediocre for PC gaming.
Adamlar her samsung ürününü övmüyor. İncelemelerine bakmadığın için bilmezsin. Kötüye kötü diyorlar, sponsorlu influncer dediklerin kötüyü de över. Ayrıca bahsettiğin övücüler inceleme verisi paylaşmaz, markanın paylaştığı verileri okur sadece. Benim paylaştıklarım ürünü gerçek anlamda inceliyor. Herkes her ürünü beğenecek diye bir şey yok, 24g42e yi forumlarda popüler eden benim. Yüze yakın yorumu net vardır, belki de daha fazla. Çok büyük bir çoğunluk memnun ancak yine onda da beğenmeyenler var. Herkese beğendiremezsin, çünkü herkesin gözü farklı. 100 kullanıcıdan 2 tanesi beğenmemişse ve 98 tanesi beğenmişse o zaman sorun yok demektir. İster 5090, ister mercedes, ister 17 pro Max olsun her üründe olumsuz yorum yapan oluyor. Eğer sorun benim önerilerimden veya g65b den kaynaklı olsaydı tonla insan bana yazmazdı. Özel mesajı bile kapattım sürekli yazanlar olduğu için. Bu kadar insanda takip etmezdi. Kimseyi zorlamadım. 3 forumda da hesabım var kullanıyorum.