❌İndirim Bitti! Asus Rog XG27UCDM 4k 240hz Oled Monitör 42826₺!(Amazon Depo)

Yeah. About that.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Beğenmezsem valla tertemiz edip iade edecem söz.

Sad Face Meme GIFs | Tenor

Bu Amazon Depo iadesi nasıl işliyor deneyen oldu mu hiç aranızda?
amazon müşteri odaklı bi platform belkide bu konuda en iyi platformlardan birisi cidden hakkını veriyorlar bu işin amazonda önceden bi satıcı olarak söyleyebilirim bunu. Müşteriye aşırı değer veriyor amazondan ürün alıpta mağdur olan yani çok zor zannetmiyorum böyle bir olay yaşayabileceğini birinin

@Perfectshot06 hocam bu monitörün yazılımını güncellesem de dp 1.4 de açamıyorum sinyali alamıyor dp 1.2'ye çekince geliyor o da 120hz üstü veremiyor. Sende böyle bir durum oldu mu?

@Perfectshot06 hocam bu monitörün yazılımını güncellesem de dp 1.4 de açamıyorum sinyali alamıyor dp 1.2'ye çekince geliyor o da 120hz üstü veremiyor. Sende böyle bir durum oldu mu?
Neyse çözdüm gibi. Senin ayarların neler oldu ekran ayarları olarak? Biraz onu ayarlamaya çalışacam. Merak ettim nasıl duruyor diye.

Bu arada monitör sıfır geldi. Hiçbir şeyi açılmamış. Fatura tarihine göre garantisini merak ediyorum şimdi.

İlk tecrübe olarak, güzel. Ayarlarını kurcaladıktan sonra daha çok sevebilirim.

Bu arada monitör sıfır geldi. Hiçbir şeyi açılmamış. Fatura tarihine göre garantisini merak ediyorum şimdi.

İlk tecrübe olarak, güzel. Ayarlarını kurcaladıktan sonra daha çok sevebilirim.
Kaç saat kullanılmış. Info kısmında yazıyor.

Kaç saat kullanılmış. Info kısmında yazıyor.
1 saat yazıyordu ama jelatini vs. kutusu falan hiçbir şeyi çıkarılmamış. Kozmetik hiçbir hasar yok. Diğer aparatların da jelatini sökülmemiş. Kablolar bile sanki sıfır gibiydi, birinde bile çıkarma takma izi yok. Malzemeleri koruyan beyaz süngerler bile zorlanmamış.

Bildiğin sıfırdı ya. Msrp fiyatına kapattım.

Biraz kullandım da monitörü şimdi, galiba Samsung sarı siteye ilan olarak gidiyor ya :kekw: zaten odamdaki ışığı kontrol edebiliyordum, o yüzden sorun yaratmaz diyordum da alana kadar şüpheliydim ama gerçekten bazı şeylerde gözle görülür farklar var.

En güzeli zaten şu sensör olayı. Kafam rahat başından kalkıyorum kapanıyor, geliyorum açılıyor vs.

1 saat yazıyordu ama jelatini vs. kutusu falan hiçbir şeyi çıkarılmamış. Kozmetik hiçbir hasar yok. Diğer aparatların da jelatini sökülmemiş. Kablolar bile sanki sıfır gibiydi, birinde bile çıkarma takma izi yok. Malzemeleri koruyan beyaz süngerler bile zorlanmamış.

Bildiğin sıfırdı ya. Msrp fiyatına kapattım.

Biraz kullandım da monitörü şimdi, galiba Samsung sarı siteye ilan olarak gidiyor ya :kekw: zaten odamdaki ışığı kontrol edebiliyordum, o yüzden sorun yaratmaz diyordum da alana kadar şüpheliydim ama gerçekten bazı şeylerde gözle görülür farklar var.

En güzeli zaten şu sensör olayı. Kafam rahat başından kalkıyorum kapanıyor, geliyorum açılıyor vs.
Her zaman dedim.
Gerçek oled parlak oleddir...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim monitör kola bağlı. Çok aşağıda kullanıyorum. O yüzden sensör klavyeyi görüyor kdkdkdkdkd.
Beni başında yok sanıyor kapıyor paso oyunda vs. Elimle sensörü el atıyorum hop hemşerim buradayım diye :d

Her zaman dedim.
Gerçek oled parlak oleddir...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim monitör kola bağlı. Çok aşağıda kullanıyorum. O yüzden sensör klavyeyi görüyor kdkdkdkdkd.
Beni başında yok sanıyor kapıyor paso oyunda vs. Elimle sensörü el atıyorum hop hemşerim buradayım diye :d
Benim de soundbar vardı, tam oturmuyor diye az üstüne ayarladım monitör koluyla. Ucu ucuna oldu ortaladı masayı.

Arkası büyükmüş ama kola takarken ağırlığı hissettim :kekw:

Geri