SAĞLIĞI 68 aldım ssd yi en kötü tekrar satarım 3000 tl ye aldım bu aradaSağlığı kaçta? test fotosu iste mutlak, kısa zamanda baya veri yazılmış gibi ama ben de emin olamadım![]()
Hayırlı olsun ama o sağlık ile satmanız biraz zor olabilir...SAĞLIĞI 68 aldım ssd yi en kötü tekrar satarım 3000 tl ye aldım bu arada
eyw reis adam ilana koyar koymaz aldım inş sıkıntı çıkarmazHayırlı olsun ama o sağlık ile satmanız biraz zor olabilir...
SAĞLIĞI 68 aldım ssd yi en kötü tekrar satarım 3000 tl ye aldım bu arada
Teste tabi tuttun mu? Hız testine filan? Hızını koruyabiliyorsa ve bad söktörleri de işlem dışı yapılmış ise ve fazla bad söktör yoksa neden kullanılmasın?eyw reis adam ilana koyar koymaz aldım inş sıkıntı çıkarmaz
kargoda suan ama testlerde hızını veriyorduTeste tabi tuttun mu? Hız testine filan? Hızını koruyabiliyorsa ve bad söktörleri de işlem dışı yapılmış ise ve fazla bad söktör yoksa neden kullanılmasın?
hd sentialde bi sorun göstermiyorduTeste tabi tuttun mu? Hız testine filan? Hızını koruyabiliyorsa ve bad söktörleri de işlem dışı yapılmış ise ve fazla bad söktör yoksa neden kullanılmasın?
Param güvende ile mi aldın yoksa normal kargo ile mi?kargoda suan ama testlerde hızını veriyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hd sentialde bi sorun göstermiyordu
param güvendeParam güvende ile mi aldın yoksa normal kargo ile mi?
Tamam, o zaman iade hakkın süresince hız testi ve sağlık testini bir de sen yap, sağlığı alır almaz düşer ise veya hızı aşırı yavaş ise iade edersin.param güvende