🔥İndirim Patriot viper venom 16 GB 6000 mhz CL30 10589₺ !!

2 gün önce gece ikinci el 32Gb Kingston Ram'leri 11K'ya aldım. 5200Mhz Cl36 ama olsun manuel o.c ile 6000/30 yaparım en kötü 6000/36 yapar geçerim. Çok acelesi olmayan piyasayı takip etsin ara ara denk geliyo böyle.

Bu arada postta ki Ram'den adetli olarak kullanıyorum bana gelenlerin hepsi A-Die çıktı ve hepsi de güzel o.c oluyor. Diğer paylaşılan ramler 1-2 daha ucuz olabilir ama ben olsam bunu tercih ederdim.
nereden aldın hocam banada rem lazımda

Neden kavga döndü, sorun yaşayan mı olmuş? Yani kötü diyenler neden kötü diyor?

bakabilrisin

Ben geçen hafta ptt avm den xpg lancer blade rgb 16 gb 6000mhz cl36 2 adet aldım parafa 3 taksitle. 10050 den akçe 400 ile 9650 ye düştü. 400 de paraf para kazandım. 2 ram 18900e geldi bana. Pahalı mı çok pahalı, ama malum ikinci wl fiyatlarına göre bana mantıklı gelmişti

bakabilrisin
Genelde tartışma twinmos eski bir markadır güvenilirdir - ünlülerin ucuz olduğu için kullandığını görmedim görüşleri arasında geçmiş.
Benim 2 basit ve kısa sorum var cevaplayabilir misiniz?
1- Şuan gskill ramlerin bozulduğunda garantiden destek alabiliyorum ay Twinmos türkiye de garanti servisi vs. çalışıyor oturmuş ve iyi mi?
2- Performans olarak evet chipler aynı samsung sk hynix micron vs. ama twinmos pcb kalitesi ve devre kalitesi olarak ana markalar kadar iyi mi?

nereden aldın hocam banada rem lazımda
Facebook gruplarında buldum, bir süredir arıyordum, Allah nasip etti denk geldi. Beyefendi uyguna koymuştu, ilk ben gördüm aldım, çok da iyi bir satıcıya denk geldim, her zaman böyle olmuyor tabi gruplarda dikkatli olmak lazım. Yıllardır ala sata tecrube edindim. Alırken dikkatli olun, referans sorun.

Facebook gruplarında buldum, bir süredir arıyordum, Allah nasip etti denk geldi. Beyefendi uyguna koymuştu, ilk ben gördüm aldım, çok da iyi bir satıcıya denk geldim, her zaman böyle olmuyor tabi gruplarda dikkatli olmak lazım. Yıllardır ala sata tecrube edindim. Alırken dikkatli olun, referans sorun.
Ben de aradığım rami sahibinden piyasasından 5k ucuza buldum inş patlamayız djsjd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri