hocam peki hangi torrenti indirmeliyim? diğer forumlarda bittorrent daha hızlı ve güvenilir olduğu söyleniyor fakat bende tarayıcıda aratınca birsürü bu isimde torrent sitesi çıkıyor hangisini indirmeliyim tam olarak?u torrent tarzı bir torrent uygulaması indir, sitedende torrent dosyasını indir hocam. En hızlı o şekilde oluyo sanırım. Çünkü diğer şekilde 50 tane parta bölünmüş oluyo. Nasıl tek tek indirilir hiç fikrim yok
qbittorent tavsiye ederim açık kaynak reklamsız hocamhocam peki hangi torrenti indirmeliyim? diğer forumlarda bittorrent daha hızlı ve güvenilir olduğu söyleniyor fakat bende tarayıcıda aratınca birsürü bu isimde torrent sitesi çıkıyor hangisini indirmeliyim tam olarak?
qbittorent tavsiye ederim açık kaynak reklamsız hocam
aynenAlıntıyı görüntüle
ilk çıkan sitemi hocam
kullanıyor musunuz herhangi bir sorunu vs varmı kaspersky uyarı verdimiaynen
kullanıyordum tekrar sordum fitgirl güvenilir mi şimdi tekrar kullanacağım kaspersky uyarı vermedi ki zaten açık kaynak hocamkullanıyor musunuz herhangi bir sorunu vs varmı kaspersky uyarı verdimi
hocam peki hangi sürümü indirmeliyim kusura bakmayın vaktinizi aldımkullanıyordum tekrar sordum fitgirl güvenilir mi şimdi tekrar kullanacağım kaspersky uyarı vermedi ki zaten açık kaynak hocam
korsan oyunlar tehlikeli olabiliyor hocam biraz şans işi, tavsiyem steam hesabı satan yerlerden hesap şeklinde al, 20 25tl ye neredeyse her oyunu alabiliyorsun kafan rahat oluyor.selam fitgirl repack güvenilir mi? call of duty mw2 (2022) indirmeyi düşünüyordum fakat bir oyuna 70 dolar verecek kadar param yok. orijinal oyunlarım var 10 15 tane gta 5 gibi.
hocam yukarda attımda hangi sürümü indirmeliyimUtorrent kullanmayın qbittorrent varken
burayı bende hatırlamıyorum hocam çok oldu kullanalıhocam peki hangi sürümü indirmeliyim kusura bakmayın vaktinizi aldım
Alıntıyı görüntüle
hocam bu arada bilgisayarınızda önemli bir şey var mıhocam yukarda attımda hangi sürümü indirmeliyim