En az 15 yılı olan televizyon a TV box almak mantıklı mı

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
563
Evde 3 tane televizyon var 2 si tüplü en küçüklerinin en az 15 yılı var ötekinler 25+yıl
27 yılı olan var bende en küçük televizyona TV box almaya karar verdim ama sanırım HDMI yok ama sanırım emin değilim çok almak sizce mantıklı mı

Evde 3 tane televizyon var 2 si tüplü en küçüklerinin en az 15 yılı var ötekinler 25+yıl
27 yılı olan var bende en küçük televizyona TV box almaya karar verdim ama sanırım HDMI yok ama sanırım emin değilim çok almak sizce mantıklı mı
Üste az daha koy smart tv al bence tüplü tv mi kaldı 😀

Bu tüplü TV değil zaten LCD olduğunu düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama en az 15 yılı vardır onun tüplüler çok yaşlı renksiz televizyon bile varda onu direk eledim o baya eski
LCD ise HDMI olması lazım.

2014 de aldığımız LG smart tv ye next start pro 4k aldım kullanıyorum. görüntü kalitesi arttı televizyonun sana öyle diyeyim tv box 1200₺ ye almış olmam lazım ortalama bir yeni televizyon 20000₺ üstü

2014 de aldığımız LG smart tv ye next start pro 4k aldım kullanıyorum. görüntü kalitesi arttı televizyonun sana öyle diyeyim tv box 1200₺ ye almış olmam lazım ortalama bir yeni televizyon 20000₺ üstü
Doğru da bizimki 2008 de alınmış olabilir tam tarihini bilmiyorum ama bi 15 yılı var almaya değer mi

Doğru da bizimki 2008 de alınmış olabilir tam tarihini bilmiyorum ama bi 15 yılı var almaya değer mi
Yeni TV almak daha mantıklı her anlamda çok daha iyi olur ama bütçe yoksa youtube netflix falan izlersiniz güzel olur

HDMI girişi varsa kullanırsınız kontrol edin. marka model de aratın bilgileri vardır
Marka sı bellide modeli belli değil arkasına bakmam lazım televizyon duvara takılı diye okunmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni TV almak daha mantıklı her anlamda çok daha iyi olur ama bütçe yoksa youtube netflix falan izlersiniz güzel olur
Tarayıcıya girip dizipala falan girebilirmiyiz

Geri