Markasını hatirlamiyorum çinden alınmaOn numara argb kablolar hangi marka model hocam
Hocam dizayn kişisel bir nokta zevkine uygun istediğiniz gibi dizebilirsinizAnaldım eyvallah reis güzel duruyor da şöyle bi proje var aklımda
Hava akışı vs d501a daha iyi birde max gpu uzunluğu 330mm d501a çok daha uzunBabayı anmayacak mıyız?MSI Mag Forge 100M, Temperli Cam, 2X Rgb Fan, 1X 120Mm Fan Atx Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI Mag Forge 100M, Temperli Cam, 2X Rgb Fan, 1X 120Mm Fan Atx Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Ben aerocool d501a beyaz aldım siyah parçalar ve ramlerin rgb si ile mükemmel durdu gerçekten kompakt çok güzel kasa kablolamayı da çok iyi yaptım incik gibi oldu hem arka hem ön tarafı iyi ki bunu almışım.Fanları hızını veya kasanın renkleri istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz fanlar max 1600rpm civarına çıkıyor minumum 500 dönüyor oyun içi 900 1000 de kullanmak en iyisi aşağısı halinde sıcak havayı atamıyor 1 kez yaşadım kasanın üstü yanı arka egzoz fanı ciddi ısınmıştı.Hava akışı olarak mükemmel efsane havayı alıp atıyor buz gibi çalışıyor örnek vermek gerekirse gta 5 forza horizon 4 ets 2 pubg (steam) outlast trials bu oyunları 2k ultra da ne varsa hepsi ultra açtım fsr vs kapalı tamamen saf güç 120fps sabitlenmiş şekilde gpu 40 derece olmuyor olsa derim 37 39 gidip geliyor steam pubg de arada 43 44 oluyor en fazla o da.Rdr 2 de yine 2k ultra ne varsa açık şekilde fps sınırı vs yok gpu 45 ulaşmıyor hep 43 44 vs bellek sıcaklığı saatlerce oynadım 72 geçmiyor.Sogutma anlamında çok başarılı kasa.Rdr 2 gibi ağır oyunda fps sınırı olmadığı halde o şekil bu arada ekran kartı 9070xt.Genel diğer oynadığım oyunlarda kasanın soğutması da sayesinde şu 3lü sürekli gpu 38Kral hortlattım ama o ayarı nasıl yaparız video falan var mı ben o kasayı almayı düşünüyorum herkes tavsiye Ediyor ek olarak fan alacağım 12 çıkarmayı düşünüyorum fanları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada hocam hangi kasa aldınız
Hangi ekran kartı kullanıyorsunuzBen aerocool d501a beyaz aldım siyah parçalar ve ramlerin rgb si ile mükemmel durdu gerçekten kompakt çok güzel kasa kablolamayı da çok iyi yaptım incik gibi oldu hem arka hem ön tarafı iyi ki bunu almışım.Fanları hızını veya kasanın renkleri istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz fanlar max 1600rpm civarına çıkıyor minumum 500 dönüyor oyun içi 900 1000 de kullanmak en iyisi aşağısı halinde sıcak havayı atamıyor 1 kez yaşadım kasanın üstü yanı arka egzoz fanı ciddi ısınmıştı.Hava akışı olarak mükemmel efsane havayı alıp atıyor buz gibi çalışıyor örnek vermek gerekirse gta 5 forza horizon 4 ets 2 pubg (steam) outlast trials bu oyunları 2k ultra da ne varsa hepsi ultra açtım fsr vs kapalı tamamen saf güç 120fps sabitlenmiş şekilde gpu 40 derece olmuyor olsa derim 37 39 gidip geliyor steam pubg de arada 43 44 oluyor en fazla o da.Rdr 2 de yine 2k ultra ne varsa açık şekilde fps sınırı vs yok gpu 45 ulaşmıyor hep 43 44 vs bellek sıcaklığı saatlerce oynadım 72 geçmiyor.Sogutma anlamında çok başarılı kasa.Rdr 2 gibi ağır oyunda fps sınırı olmadığı halde o şekil bu arada ekran kartı 9070xt.Genel diğer oynadığım oyunlarda kasanın soğutması da sayesinde şu 3lü sürekli gpu 38
hotspot 43 vram 56-63 şeklinde.Uzun yazdım ama anlatmaya değer havayı temiz alıyor arada elim terledi mi önüne koyuyorum çok güzel oluyor![]()
Boş kasa lazım kasa dan da anlamıyorum.Hava akışı iyi olsun dışarıdan hoş gözüksün yeter.9070xt gpu takacağım ve kule tipi soğutucu gpu desteği 330 dan yukarı olması lazım asus b650m-r anakart takacağım.Şuan 2 tane buldum ama nedense pek öneren yok forumlarda,diğer önerilen kasaların stok yok konular eski olduğu için.3000TL bütçe var 3500 kadar çıkabilirim.Bu kasaların kronik bir sorunu varmıdır veya ne alabilirim ?
![]()
XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
CORSAIR CASE - CC-9011255-EU 3000D RGB Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CORSAIR CASE - CC-9011255-EU 3000D RGB Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
XPG Starker ARGB Temperli Cam USB 3.0 Gaming Kasa - Gaming.Gen.TR https://share.google/rsbntd0QijyeHrvAh
www.n11.com
Sistemi çoktan kurdum hocam önerin için sağolGame İn Game Dream Beyaz 7x12cm Argb Fanlı Akvaryum Kasa Fiyatları ve Özellikleri
Game İn Game Dream Beyaz 7x12cm Argb Fanlı Akvaryum Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
önerebilirim aktif şekilde kullandığım kasa fanların ışık kalitesi hoşuma gitti soluk değil sac kalitesi vs. de piyasadan bir tık daha kalın. Işıklı kontrolcuyle geldi ilk defa gördüm ışıklı kontrolcu ona gerek var mı ayrı bir soru işareti.
Sapphire pulse 9070xtHangi ekran kartı kullanıyorsunuz
Hayırlı olsun güle güle kullan hocamSistemi çoktan kurdum hocam önerin için sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sapphire pulse 9070xt