Ücretsiz Antivirüs önerir misiniz

Akabinde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
378
Aslında kullanmıyorum ama 2-3 ayda bir açıp tam tarama yapıyorum sadece. Sırf bunun için bir uygulama önerır mısınız? Normalde Kaspersky Free kullanıyordum ama ücretsiz versiyonu kaldırmışlar.

İnternetten güvensiz yazılımları sürekli indirmiyorsanız windows defender yeterli oluyor

Aslında kullanmıyorum ama 2-3 ayda bir açıp tam tarama yapıyorum sadece. Sırf bunun için bir uygulama önerır mısınız? Normalde Kaspersky Free kullanıyordum ama ücretsiz versiyonu kaldırmışlar.
Sadece virüs tarama arıyorsan kaspersky virüs removal tool müthiş.

Bitdefender olabilir ama free antivirüs'ler çok mantıklı şeyler değil. 0-day'de tökezler. Windows'un korumalarıyla devam edip üstüne bir iki scanning tool, cleaner kursan yeterli. Antivirüs seni %40 koruyorsa hiçbir şey olmayan cihazda bilinçli olmak %90 koruyor.

Eğer bilinçli bir kullanıcıysan ve 3. parti yazılımları nereden indireceğini biliyorsan, şüpheli durumlarda hitmanpro kullanabilirsin. Onun dışında windows defender iyidir 👍

windowsun kendi defenderi gayet yeterli windows 8den beri başka antivirüs kullanmıyorum

Defender yeterli..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windowsun kendi defenderi gayet yeterli windows 8den beri başka antivirüs kullanmıyorum
Ben genelde kapatıyorum bile..
İso vs yada katılımsız yaparken
Alışkanlık olmuş, hemen kapatıyorum ya😬
En iyi anti, kullanıcının kendisidir..

windows defender yeterli, işkillendiğin durumlarda da malwarebytes inidirp taratırsın

Geri