Hocam bende ne olsuğunu bilmediğim için monitör yazdımBu monitör değill tv flash belleğe fotoğraf atıp kullanabilirsin bence .
Dediğim gibi böyle bir niyetiniz var ise flash belleğe fotoğraf atarsınız kendi tv ye bağlayıp içinden fotoyu açarsınız olur kumanda kolay bulunur zaten internetteHocam bende ne olsuğunu bilmediğim için monitör yazdımkumandası normalde varmı yokmu bilmiyorum ama elimde yok eğer kumandası varsa bile.
Tamamdır hocam denicem birazdan teşekkür ederim.Dediğim gibi böyle bir niyetiniz var ise flash belleğe fotoğraf atarsınız kendi tv ye bağlayıp içinden fotoyu açarsınız olur kumanda kolay bulunur zaten internette
Son olarak fotoğrafın sabit kalması tv nin yazılımına bağlı biraz da daha önceden tv de film foto açıp kullandım ama fotoğrafı sabit yapmayı denemedim muhtemelen sabit kalacaktır ama dediğim gibi birazda tv içindeki yazılıma bağlı neyse ki denemekten zarar gelmeyecekTamamdır hocam denicem birazdan teşekkür ederim.
Hocam yapdımda power tuşundan kapatınca geri açınca tekrardan fotoyu seçip açmam lazım.bunun her kapatıp açtığımda böyle kalması için ne yapmam lazım.Son olarak fotoğrafın sabit kalması tv nin yazılımına bağlı biraz da daha önceden tv de film foto açıp kullandım ama fotoğrafı sabit yapmayı denemedim muhtemelen sabit kalacaktır ama dediğim gibi birazda tv içindeki yazılıma bağlı neyse ki denemekten zarar gelmeyecek![]()