Çözüldü✓ Bu monitörü (ekranı) tablo gibi kullanabilirmiyim

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
708
SELAMÜN ALEYKÜM
Evde şöyle bişi boşda duruyordu benimde aklıma dijital tablo gibi kullanmak geldi.bu monitörü tablo gibi kullanabilirmiyim nasul yapabilirim.

Resim

Ekler

• 15035.webp
    15035.webp
    996.1 KB · Hit: 32
  • 15037.webp
    15037.webp
    1.2 MB · Hit: 34
Bu Monitörü Derken Hangi Monitör 🤔🤔

Şimdi gelir resim attım gözükmesi lazım

Bu monitör değill tv flash belleğe fotoğraf atıp kullanabilirsin bence .

Bu monitör değill tv flash belleğe fotoğraf atıp kullanabilirsin bence .
Hocam bende ne olsuğunu bilmediğim için monitör yazdım 😅 kumandası normalde varmı yokmu bilmiyorum ama elimde yok eğer kumandası varsa bile.

Hocam bende ne olsuğunu bilmediğim için monitör yazdım 😅 kumandası normalde varmı yokmu bilmiyorum ama elimde yok eğer kumandası varsa bile.
Dediğim gibi böyle bir niyetiniz var ise flash belleğe fotoğraf atarsınız kendi tv ye bağlayıp içinden fotoyu açarsınız olur kumanda kolay bulunur zaten internette

Dediğim gibi böyle bir niyetiniz var ise flash belleğe fotoğraf atarsınız kendi tv ye bağlayıp içinden fotoyu açarsınız olur kumanda kolay bulunur zaten internette
Tamamdır hocam denicem birazdan teşekkür ederim.

Tamamdır hocam denicem birazdan teşekkür ederim.
Son olarak fotoğrafın sabit kalması tv nin yazılımına bağlı biraz da daha önceden tv de film foto açıp kullandım ama fotoğrafı sabit yapmayı denemedim muhtemelen sabit kalacaktır ama dediğim gibi birazda tv içindeki yazılıma bağlı neyse ki denemekten zarar gelmeyecek :)

Son olarak fotoğrafın sabit kalması tv nin yazılımına bağlı biraz da daha önceden tv de film foto açıp kullandım ama fotoğrafı sabit yapmayı denemedim muhtemelen sabit kalacaktır ama dediğim gibi birazda tv içindeki yazılıma bağlı neyse ki denemekten zarar gelmeyecek :)
Hocam yapdımda power tuşundan kapatınca geri açınca tekrardan fotoyu seçip açmam lazım.bunun her kapatıp açtığımda böyle kalması için ne yapmam lazım.

Konu çözülmüştür pc kasasına hdmı ile bağladım 2. Monitör gibi hemde kasanın üstğnde tablo gibi oldu.

Geri