İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

Mchose X9 çok fazla stoğu beklemiştim hiç gelmemişti ben de Neptune N9 Pro aldım arada ciddi fark var mıdır, iade edip Mchose X9 alacak kadar?

hs80 ile mi kıyaslıyorsunuz hocam
evet, hs 80 7.1 olayı berbat derecede diyebilirim özellikle valorantta belirli açılartda sabit ses geldiğinden sol tarafta olan adamı nsesi bazen sağ arkadan gelebiliyor. bu daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mchose X9 çok fazla stoğu beklemiştim hiç gelmemişti ben de Neptune N9 Pro aldım arada ciddi fark var mıdır, iade edip Mchose X9 alacak kadar?
çok ahım şahım bir performansı yok hocam kulaklığın. 7.1 ses kasma kısmı biraz iyi, avantajı şarjının iyi ve 3 mode olması.
hs80'e göre kafama daha rahat uydu diyebilirim.
Sonuç olarak ses kalitesi ortalamadan biraz daha iyi sayılabilen kablosuz f/p bir kulaklık, oyun performansı güzel, müzik kısmında gayet bariz eksileri var.

evet, hs 80 7.1 olayı berbat derecede diyebilirim özellikle valorantta belirli açılartda sabit ses geldiğinden sol tarafta olan adamı nsesi bazen sağ arkadan gelebiliyor. bu daha iyi.

çok ahım şahım bir performansı yok hocam kulaklığın. 7.1 ses kasma kısmı biraz iyi, avantajı şarjının iyi ve 3 mode olması.
hs80'e göre kafama daha rahat uydu diyebilirim.
Sonuç olarak ses kalitesi ortalamadan biraz daha iyi sayılabilen kablosuz f/p bir kulaklık, oyun performansı güzel, müzik kısmında gayet bariz eksileri var.
Hs80 kablolu versiyon ile mi kablosuz ile mi karşılaştırıyorsun

Hs80 kablolu versiyon ile mi kablosuz ile mi karşılaştırıyorsun
kablolu, ikisinin arasında bir fark varsa bilemiyorum. mikrofon statik ses yapıyor bu arada arkadan onu da ekleyeyim. windows voice clarity effectini açınca düzeliyor, kulaklık yazılımının özelliği çok kötü kalıyor ona göre

kablolu, ikisinin arasında bir fark varsa bilemiyorum. mikrofon statik ses yapıyor bu arada arkadan onu da ekleyeyim. windows voice clarity effectini açınca düzeliyor, kulaklık yazılımının özelliği çok kötü kalıyor ona göre
Hocam kablolu ile kablosuz kulaklık mı karşılaştırılır ? Bende kablosuz versiyonu ile karşılaştırıyorsun sanıyorum sabahtan beri. Ses yüksekliği ses kalitesi bir zahmet kablolu kulaklık da daha iyi olsun wireless kulaklıklar wireless ile wiredlar wired ile karşılaştırılır.

Hocam kablolu ile kablosuz kulaklık mı karşılaştırılır ? Bende kablosuz versiyonu ile karşılaştırıyorsun sanıyorum sabahtan beri. Ses yüksekliği ses kalitesi bir zahmet kablolu kulaklık da daha iyi olsun wireless kulaklıklar wireless ile wiredlar wired ile karşılaştırılır.
o zaman my bad diyelim, ben aynı zannediyordum.

peki bu kulaklığı kablo ile bağlasam fark olur mu ?
sanki ses kalitesi daha iyileşiyor

Mchose s9 (x9'a göre müzik performansı daha yüksek ama belirgin fark olmadığı söyleniyor) ve n9 pro'yu ikisini de kullanan yabancı bir youtubera sordum, fps ve müzik içinde n9 pro yu daha çok beğendiğini söyledi bende onu sipariş ettim. X9'un 2.7k dan 3.5k ya yükselmesi de soğutan bir sebep oldu. SWAR kodu ile n9 2.9k oluyor

o zaman my bad diyelim, ben aynı zannediyordum.

peki bu kulaklığı kablo ile bağlasam fark olur mu ?

sanki ses kalitesi daha iyileşiyor
Hayır hocam öyle bir şey olur mu aradaki farkı nasıl anlatayım birisi araba diğeri helikopter gibi düşün farklı kategori ama ikisi de ulaşım aracı gibi düşün.

Hayır hocam öyle bir şey olur mu aradaki farkı nasıl anlatayım birisi araba diğeri helikopter gibi düşün farklı kategori ama ikisi de ulaşım aracı gibi düşün.
10.000lik kablosuz bir kulaklık aldım diyelim şimdi onda da mı bu sinir bozucu surround ses gelecek ?

Ben 60da kullanıyorum valla uygulama seslerini yukseltip takılıyorum ama evet max sesi dusuk, void elite ve ss nova 5de 38-40da kullanıyordum

Hayırlı olsun, ben de kullanıyorum soundpad ama bende gidiyor ses. Sizin ses ayarlarıyla alakalıdır veya soundpadden kulaklık micini secmemissinizdir.
vallaha hocam ben de senin gibi düşünüyorum da %60 yetiyor kulak alışması gerekiyor alıştıktan sonra yeterli oluyor ki bu fiyata bu özellikler zor 3.2kya denk geldi bana 4 günde 24 saatten fazla kullanmısımdır sarj %70 mikrofon kaliteli fazlasıyla yazılımda sade kablosuz kulaklıtkan ne beklenir başka

Dostlar merhaba , tavsiyeleriniz üzerine X9'u aldım gerçekten fiyatına göre oldukça iyi, ama orijinal uygulamanın eq ayarlarıyla bazı kısımlarda ses oldukça eksik hissettiriyordu. Redditte şöyle bir konu buldum :
En sondaki arkadaş FXSOUND adında bir equalizer önermiş , indirip denedim gerçekten sonuç inanılmaz. Orijinal uygulamanın eqsu yerine kesinlikle indirip denemenizi tavsiye ederim , kulaklık resmen canlandı potansiyelini ortaya çıkardı.

Benim yaptığım ayalar şuanlık şu şekilde : https://snipboard.io/6NgRdq.jpg

Normalde pek forumlara yazı yazmam , ama bu kulaklığı alan her arkadaşın kesinlikle denemesi gerekiyor uygulamayı. Ayarlarla çok uğraşmadım, dileyen biraz daha kurcalayıp daha iyi bir ses çıkartabilir. Ayrıca kulaklığın son sesinin oldukça az olduğunu söyleyen arkadaşlara da katılıyorum, bu uygulama son sesi de inanılmaz derecede arttırdı.

Son düzenleme:
belki de bir süre kullanımda alışırım bilemiyorum. Demek ki ondan bluetooth earbuds dahil hiçbir kulaklığa ısınamamışım
vallaha hocam ben de senin gibi düşünüyorum da %60 yetiyor kulak alışması gerekiyor alıştıktan sonra yeterli oluyor ki bu fiyata bu özellikler zor 3.2kya denk geldi bana 4 günde 24 saatten fazla kullanmısımdır sarj %70 mikrofon kaliteli fazlasıyla yazılımda sade kablosuz kulaklıtkan ne beklenir başka
bana 3 k civarı geldi puanları v.s katarsak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,279
Üyeler
189,820
Son üye
berat_xzz
Geri