Donanım Arşivi ile Yaşadığım Sorun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bi an büyük olaylar döndü sandım başlığı görünce geri gidiyorum

ülkede çalışacak yaşta olmayıp sistem ihtiyacı olanlar olabilir kral empati duygusu önemli burada
benimde oldu o zamanlar, hatta ben gene iyiydim hiç olmayan bidolu insan var. olayı bu noktalara taşırmaya kalkmıyorlar ama edepleri ile yollarına devam ediyorlar. üstelik çok kışgırtıcı bir üslup var burda

dostum bu yaptığının hakkı bu ama, yoluna devam etmen gerekirken utanmadan bide adamı lınçlettirmeye kalkıyorsun. inan bana bende bilgisayarsız kaldım ne bileyim böyle yapmadık be. sen yalnız değilsin senin gibi birsürü insan var. bu yaptığın bana sorarsan ayıp. adam belkide seni başından savmak istedi önemsemedi, zorunda değil.
Kanka ben adamı linç ettirmek istemiyorum asla. Konuda bile yazdım. Keşke ben de çalışarak alabilsem ama olmadı işte. Daha da açamam aile-özel meseleleri

Utanıyorum kanka. O yüzden 4.5 ay boyunca hiçbir sosyal medya platformunda hiçbir şekilde paylaşım yapmadım. Çok mecbur kaldığım için böyle yapıyorum şu an
sanki adama para göndermişsinde o da seni böyle oyalamış sonra dolandırmış gibi yazmışsın konuyu zorunda değil gönderip göndermemesi onun vicdanına kalmış

Ben dilenci değilim, çingene değilim, kimseye dolandırıcı da demedim Abdullah Abi'ye ben asla öyle bir kelime söylemem. Lütfen biraz daha saygı çerçevesinde konuş tüm mesajların böyle. Konuşmayacaksan da rica ediyorum sadece konudan çık. Karşındaki kişinin de duyguları var.
Dostum yaptığın şeye dolandırıcılık diyen olmadı. Ama bir anlamda dilencilik yapıyorsun şuan. Adamın senden aldığı 5 bin like'ın adama maddi getirisi kısa ve uzun vadede ne olabilir birazcık düşünür müsün? Yaptığın eylem ile adama düzenli bir kitle mi kazandırıyorsun? Adam sana taş devrinden bir kasa bile yollasa asgari 3-4 bin lira ederi olacak muhtemelen. Ne verdin de ne istiyorsun? Tamam burada @Abdullah Hacıgül de hatalı 5k like gelsin göndereceğim demek yerine düzgün bir üslupla geri çevirmesi lazımdı seni ama o bir hata yaptı diye sen burada adamı hedef gösteriyorsun bildiğin. Para kazanmanın zorluğunu bilmiyorsun muhtemelen o adam para kazanmak için günlerce saatlerce emek veriyor içerik üretiyor. Her durumu olmayana 3-5 bin like karşılığı sistem mi dağıtacak bu adam sırf akım var diye?

benimde oldu o zamanlar, hatta ben gene iyiydim hiç olmayan bidolu insan var. olayı bu noktalara taşırmaya kalkmıyorlar ama edepleri ile yollarına devam ediyorlar. üstelik çok kışgırtıcı bir üslup var burda
Cansın abim, seviliyorsun. diye biten bir mesajda ne kadar kışkırtıcı bi üslup var acaba. Arıyorum epeydir

Cansın abim, seviliyorsun. diye biten bir mesajda ne kadar kışkırtıcı bi üslup var acaba. Arıyorum epeydir
aba altından sopa gösteriyorsun, o başlık ne ılk mesajı baz aldım. hakikaten çingenelik bu yaptığın.

Dostum yaptığın şeye dolandırıcılık diyen olmadı. Ama bir anlamda dilencilik yapıyorsun şuan. Adamın senden aldığı 5 bin like'ın adama maddi getirisi kısa ve uzun vadede ne olabilir birazcık düşünür müsün? Yaptığın eylem ile adama düzenli bir kitle mi kazandırıyorsun? Adam sana taş devrinden bir kasa bile yollasa asgari 3-4 bin lira ederi olacak muhtemelen. Ne verdin de ne istiyorsun? Tamam burada @Abdullah Hacıgül de hatalı 5k like gelsin göndereceğim demek yerine düzgün bir üslupla geri çevirmesi lazımdı seni ama o bir hata yaptı diye sen burada adamı hedef gösteriyorsun bildiğin. Para kazanmanın zorluğunu bilmiyorsun muhtemelen o adam para kazanmak için günlerce saatlerce emek veriyor içerik üretiyor. Her durumu olmayana 3-5 bin like karşılığı sistem mi dağıtacak bu adam sırf akım var diye?
katılıyorum. bu mesaja da şunu eklemek istiyorum; adam sağa sola 5 10bin like al sana şunu göndercem diyip gönderdiği zaman yüzlerce kişi bunu yapar ardı arkası kesilmez bu durumun

Bende reklam yaptığı bir markanın ürününü alıp garanti konusunda sorun yaşadı falan sanıyorum
Bende kötü sistem/parça önerisi yapıldı diye düşündüm

Cansın abim, seviliyorsun.
kısmı işin süslemesi püslemesi zaten :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri