Çözüldü✓ Rtx 5050 kulanan varmı ?

Alsa ne işine yarayacak? 4K monitörüm var dese neyse diyeceğim de 1080P için 10400F ile çok saçma bir tercih olur o kart. Hem fazla para verecek hem 5050 den daha iyi performans alamayacak hem de Nvidia teknolojilerini kullanamayacak.
1080p monitörde 1440p ayarlarda oynanabiliyor ki :kappa:

Oynamasının ne gibi bir faydası var? Denemediğim şey değil piksel oranı tutmadığı için kalite daha düşük bile oluyor bazen.
hayır vsr olduğu için daha kaliteli oluyor normal 1080p monitörde 1440p açmak gibi değil
nativeden daha yüksek çözünürlükte alıp küçültüyor fsr ve dlssin tam tersi mantıkta gibi düşün

1080p monitörde 1440p ayarlarda oynanabiliyor ki :kappa:
monitör 1080p olduktan sonra anlamı yokki onu göstermiyecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

para olarak düşünmezsek 5090 al geç deriz zaten
5050 özelinde konuşuyoruz onu alacak para olsa gider sıfır sistem kurarım

5060 al geçççç
darboğaz çok sinir bozabilir diyorlar ondan istemedim o ekran kartlarını yoksa 9060xt çok mantıklı

kalitesi artıyor 1080pde 4kdan yaparsan o kadar fark yapmıyor feda ettiğin fpse göre ama 1080pde 1440p yapınca bayağı fark ediyordu hem darboğazı da azaltıyor

Alsa ne işine yarayacak? 4K monitörüm var dese neyse diyeceğim de 1080P için 10400F ile çok saçma bir tercih olur o kart. Hem fazla para verecek hem 5050 den daha iyi performans alamayacak hem de Nvidia teknolojilerini kullanamayacak.
Ay yerim 5050 linin kullanacağı teknolojiyi 😃 30 fps de mfg belki dlss 4.5 ultra performansda 60 fps e yükseltir he ne dersin?

darboğaz çok sinir bozabilir diyorlar ondan istemedim o ekran kartlarını yoksa 9060xt çok mantıklı
Tamamdır kral 5050 hayırlı olsun o zaman güzel günlerde kullan

kalitesi artıyor 1080pde 4kdan yaparsan o kadar fark yapmıyor feda ettiğin fpse göre ama 1080pde 1440p yapınca bayağı fark ediyordu hem darboğazı da azaltıyor
olabilirde en sıkıntı şey darboğaz burada sıfır işlemciye verecek parada yok bende

Ay yerim 5050 linin kullanacağı teknolojiyi 😃 30 fps de mfg belki dlss 4.5 ultra performansda 60 fps e yükseltir he ne dersin?

Tamamdır kral 5050 hayırlı olsun o zaman güzel günlerde kullan
9060XT alıp 30FPS oynayacağına 60FPS ye yüksektir işte ne zararı var bunun? Zaten hiçbir oyunda o kadar düşük FPS de almaz da neyse.

9060XT alıp 30FPS oynayacağına 60FPS ye yüksektir işte ne zararı var bunun? Zaten hiçbir oyunda o kadar düşük FPS de almaz da neyse.
indiana jones ile mafia old country dışında çok sorun çıkaracağını düşünmüyorum

Siz kendi sorununuzu çözdünüz mü? Aynı durumdu diye hatırlıyorum

indiana jones ile mafia old country dışında çok sorun çıkaracağını düşünmüyorum
dostum o kart alan wake 2 de bile nanayı yiyor 2023 çıkışlı bir oyun sen yeni oyunları oynamayı düşünüyorsun 8gb vram de sorun yapıcak 9060xt al geç 16gb olanını darboğazı ayarları fullersin bir vsr açarsın gözün şenlenir gidip 5050 ye para verme

nasıl nanayı yiyor. 1650de lowda oynadım.ben oyunu 30fps o zaman 1650 ile 5050 arasında pek bir fark olmaması lazım
dostum o kart alan wake 2 de bile nanayı yiyor 2023 çıkışlı bir oyun sen yeni oyunları oynamayı düşünüyorsun 8gb vram de sorun yapıcak 9060xt al geç 16gb olanını darboğazı ayarları fullersin bir vsr açarsın gözün şenlenir gidip 5050 ye para verme

Geri