13500TL EN İYİ TELEFON

arkadaştan cevap bekledim öneri için ayrıca karalama ne babanın malımı samsung adama f/p anlamında kötü bir telefon önermişsin hala savunuyorsun ve evet a17 çöp
Arkdastan oneri beklerken benim onerimle dalga geçiyorsun başkalarının dusuncelriyle ifade biçimin yanlıs. Yaşın kaç bilmiyorum ama uslup sorunlu. Benim savunduğum yok fiyat sınırı olarak analiz olarak kendi tecrübelerime göre mantikli olani söyledim. Ha senin yaran başkasınaysa git onla tartis garezini cikar. Banada uslubunu bidaha bozup yazma. Onerini yap gec senle uğraşcak değilim.

Samsung 17 neneme aldırdığıdım için ve kullandığı için nasıl telefon olduğunu bildiğim için öneririm eğer günlük kullanım ise amacınız.bu bütçede başka telefonlarda var ama canlı bir şekilde kullanmadığım için nasıldır bilemem.

Arkdastan oneri beklerken benim onerimle dalga geçiyorsun başkalarının dusuncelriyle ifade biçimin yanlıs. Yaşın kaç bilmiyorum ama uslup sorunlu. Benim savunduğum yok fiyat sınırı olarak analiz olarak kendi tecrübelerime göre mantikli olani söyledim. Ha senin yaran başkasınaysa git onla tartis garezini cikar. Banada uslubunu bidaha bozup yazma. Onerini yap gec senle uğraşcak değilim.
bende 12 pro 5g den üstün olduğu konu yok dedim sen uzattın ve ne üslup bozmuşum?sana kötü diyorum hala yok şöyle yok böyle anlatıyorsun

Hocam öneriniz için teşekkür ederim şimdi inceledim telefonları da, A17 daha güncel ama donanım olarak bi tık fazla geride 12pro dan, ön ve arka kamerası 1080p de 30fps çekiyo + işlemci gücü olarakda geride. tek artısı daha güncel olması lakin en fazla 2-3 yıl kullanırım 12pro da daha fazla götürür bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üstün olduğu bir yer yok 12 pro 5g den

0 mı 2.el mi
0

Hocam ikinci el honor 200 pro, honor 400 öneririm. Canavar gibidir hem fotoda hem diğer işlerde.
hocam bütçeyi çok aşıyor

Yurtici alabileceğin en iyisi bu fp olarak

Yurtdisi da poco x7 pro bak 2.el 1-2 aylık bulursun
Hocam 2. el yd poco x7 baktımda biraz sıkıntılı gibi hem 2. el hem yd, imei kapansa gidebileceğim tek yer telefoncular en son 2025 eylül gibi telefoncuda imei attırdığımda 1300 vermiştim. Imei bi tık sıkıntı gibi

Kaçak telefonların piyasasını bilmyiorum note12 prodan daha iyi kaçak telefon var mıdır fiyatını bildiğiniz

Son düzenleme:
2.5 yıldır note 12 pro 4g kullanıyorum sorunu yok günlük kullanım için bire bir şarzıda iyi gidiyor.

Xiaomi redmi note 12 pro 5g 256/8 bu fiyatta bu telefondan daha iyisi varmı
1 LİRA YUKARI ÇIKAMIYORUM max 13500 tl
13pro 5g alınması lazım o paraya. yaşadığınız şehirde yokmu yada sordunuzmu yurtdışı olarak bi arkadaşa almıştık bizde yakın zamanda sağlam telefon

13pro 5g alınması lazım o paraya. yaşadığınız şehirde yokmu yada sordunuzmu yurtdışı olarak bi arkadaşa almıştık bizde yakın zamanda sağlam telefon
Yurt içi sıfır fiyatı 12-13.5k arası değişiyo kaçak hali çok daha uygun değilmidir

Hocam karıştırıyor olabilir misiniz
hayır hocam sen karıştırıyorsun yurt içi 20k civarı dediğim fibi hafıza ve ram arttıkçada 23 falan oluyor
1769876384324.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,683
Üyeler
188,637
Son üye
Jadec
Geri