Adblocker sorunu? Herşeyde hata verdiriyor

Reaksiyon skoru
82
En son discord açmayı denedim olmadı basıom ama hiç tın yok sonra fivem girdim bağlanmaya bastıgım an hata verdi ve yine altta bu kilitlendi diye uyarı geldi
hiçbirşey anlamadım ne bu şimdi bu saatler içerisinde googlede giremiyordum
microsoft storedan opera yükledim ordan yükledim chrome yine anca öyle girdim anlamadım ne yapıcam yardım edin

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-31 182457.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-31 182457.webp
    14 KB · Hit: 39
  • IMG20260131135606.webp
    IMG20260131135606.webp
    1.2 MB · Hit: 34
Sorun uzantı sorunu gibi durmuyor. Fivem açıkken tarayıcı kullanıyorsan yaşanabilir. Fivem bir mod olduğundan gereksiz fazla kaynak tüketiyor. Genellikle 32 GB bellek önerilir rahat oynamak için.

Eğer sistemi çok kurcaladıysan format atabilirsin. Fivem dosyalarını onarmayı deneyebilirsin. Fivem oynarken arka plandaki uygulamaları azaltabilirsin. Belleğin 16 GB ise 32 GB yükseltebilirsin.

Bu arada Ublock Origin kullanmanı öneririm. Edge halen destekliyor, o daha hafiftir.

En son discord açmayı denedim olmadı basıom ama hiç tın yok sonra fivem girdim bağlanmaya bastıgım an hata verdi ve yine altta bu kilitlendi diye uyarı geldi
hiçbirşey anlamadım ne bu şimdi bu saatler içerisinde googlede giremiyordum
microsoft storedan opera yükledim ordan yükledim chrome yine anca öyle girdim anlamadım ne yapıcam yardım edin
Brave dene

Sorun uzantı sorunu gibi durmuyor. Fivem açıkken tarayıcı kullanıyorsan yaşanabilir. Fivem bir mod olduğundan gereksiz fazla kaynak tüketiyor. Genellikle 32 GB bellek önerilir rahat oynamak için.

Eğer sistemi çok kurcaladıysan format atabilirsin. Fivem dosyalarını onarmayı deneyebilirsin. Fivem oynarken arka plandaki uygulamaları azaltabilirsin. Belleğin 16 GB ise 32 GB yükseltebilirsin.

Bu arada Ublock Origin kullanmanı öneririm. Edge halen destekliyor, o daha hafiftir.
Fivemlik durum yok reis öncesinde full rahat rahat giriyordum discord + fivem Ama bugün o ssdeki hatayı aldığımdan beri çoğu şeye basıom acılmıyor tepki vermiyor acılıyorsada hata falan veriyor gameloopda denedim bi crash yedim kafayı yicem pc yeniden başlatıp deniyom olmuyor sorun ne onuda anlamadım
Post automatically merged:

google ve microsoft edgeye girip uzantılardan adguardı kaldırdım çözülürmüki

Son düzenleme:
Bağlantıdan Edge tekrar indirin. Tekrar yüklemek verilere bir zarar vermeden tarayıcıyı onarır.

Edge yüklü falan uyarısı verebilir, o uyarıları atlayın. Normalde uygulamalar kısmından onarım yapılıyordu, ona erişilmiyor.

Genel güncelleme kontrolü yapın. Sürücü kaynaklı bir hata varsa çözecektir.

Bağlantıdan Edge tekrar indirin. Tekrar yüklemek verilere bir zarar vermeden tarayıcıyı onarır.

Edge yüklü falan uyarısı verebilir, o uyarıları atlayın. Normalde uygulamalar kısmından onarım yapılıyordu, ona erişilmiyor.

Genel güncelleme kontrolü yapın. Sürücü kaynaklı bir hata varsa çözecektir.

edgeyi açabildim dediğin şeyi indirdim

sonra ne yapmam gerekiyor taramada belli şeyler bulundu karantinaya aldım

sonra ne yapmam gerekiyor taramada belli şeyler bulundu karantinaya aldım
Neyi taradın bilmiyorum. Ama zararlı çıktıysa şu araçlar ile tekrar tarayıp temizleme yapmanı öneririm.

2026-01-31_20-19.webp

Kaspersky kullanıyorum bende
1769880190980.webp
1769880277644.webp
ikisini yaptım zayıf noktra 1 tane cıktı onuda gidiğ sildim sonra tekrar taradım bir şey cıkmadı tam taramadanda zayıf noktadanda

attıklarınlada denicem şimdi

1769880713168.webp
Ne yapmam gerekiyor

Son düzenleme:
Truva diye bi virüs buldu tedavi işaretledim yaptı yeniden başlatmamı söyledi yaptım şimdi tekrar tarıyor

Geri