16E mi T15 PRO mu arada kaldım

pekı anladım teşekkur ederım bıraz araştırdım baktım s25 ve 15t pro nun kamera farkına s25 bazı fotoğraflarda 15t den daha ıyı bır performans sergılemış ama bana aradakı fıyat farkına bakılırsa 15t pro mantıklı geldı 16 e yı eledım zaten 15t pro nun s25 e gore bence tatmın edıcı geldı kamerası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bırde bu ınstagram da goruntu kalıtesı duşurmeme muhabetı neden sadece tek bır androd modelınde var s25 de
Yanlış bilmiyorsam androidde Samsung un s serisinde ki modeller dışında başka hiçbir androidde yok bu özellik.
Xiaominin leica ile olan işbirliği sonunda meyvelerini veriyor, kameraları gerçekten artık bir adım ötesine atabiliyor kendini diğer telefonlardan.

.
Xiaominin leica ile olan işbirliği sonunda meyvelerini veriyor, kameraları gerçekten artık bir adım ötesine atabiliyor kendini diğer telefonlardan.
sosyal medya ıçın mı soyluyorsunuz

hocam s25 fe alın rahat edersiniz 4 5 sene emin olun 8 elite in gücüne ihtiyacınız yok

15t pro luk bütçeniz varsa ben size net şekilde s25 öneririm çünkü cihaz daha stabil ve hiç değilse samsung kalitesi var xiaomi’de 17 serisi harici pek önermem açıkçası 17 serisi en stabil model bence onun dışında xiaominin kamera çekimleri diğer markalara göre daha zayıf kalıyor ben şahsen s24 kullanıyorum ve cihaz çok sorunsuz çalışıyor bu yüzden s25’i rahatlıkla tavsiye edebilirim 16e’nin alınması ise en mantıksız seçenek olur çünkü performans ve stabilite açısından s25 çok daha iyi bir yatırım olur.

hocam s25 fe alın rahat edersiniz 4 5 sene emin olun 8 elite in gücüne ihtiyacınız yok
S25 FE kesinlikle önermiyorum S24 kullaniyorum aynı işlemci Exynos2400 performansi gerçekten harika olsada normal kullanımda bile 45 49 derecelerse dolanıyor işlemci 50 derecelerin üstünü bile görüyor helede tiktok instagram gibi uygulamalarda o yüzden Snapdragondan şaşmamak lazım eklediğim fotoğraftada derecesini görüyorsun boşta ve 44 derece.

Ekler

• 58906.webp
    58906.webp
    70.2 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
Hayır, genel kullanımdan bahsediyorum.
anladım hocam çok teşekkur ettım

15t pro luk bütçeniz varsa ben size net şekilde s25 öneririm çünkü cihaz daha stabil ve hiç değilse samsung kalitesi var xiaomi’de 17 serisi harici pek önermem açıkçası 17 serisi en stabil model bence onun dışında xiaominin kamera çekimleri diğer markalara göre daha zayıf kalıyor ben şahsen s24 kullanıyorum ve cihaz çok sorunsuz çalışıyor bu yüzden s25’i rahatlıkla tavsiye edebilirim 16e’nin alınması ise en mantıksız seçenek olur çünkü performans ve stabilite açısından s25 çok daha iyi bir yatırım olur.

S25 FE kesinlikle önermiyorum S24 kullaniyorum aynı işlemci Exynos2400 performansi gerçekten harika olsada normal kullanımda bile 45 49 derecelerse dolanıyor işlemci 50 derecelerin üstünü bile görüyor helede tiktok instagram gibi uygulamalarda o yüzden Snapdragondan şaşmamak lazım eklediğim fotoğraftada derecesini görüyorsun boşta ve 44 derece.
yardımınız ıçın teşekkur ederım onerınız dolayısıyla tercıhımı s25 den yana kullanmaya çalışıcam arada bıraz fark vardı sanırım s25 bıraz daha pahalıydı eğer butçemı uydurabılırsem terchım s25 den yana olur

Merhabalar tabıkı donanım olarak 15t pro daha ustundur ama ıkısı arasında kaldım ıphone u da çok ovuyorlar kamera olarak hangısı daha ıyıdır bır de eskıden androıdler de ınstagram a vesarıe foto atıldığı zaman çok fazla kalıte duşuşu oluyordu hala oluyormu bunu merak edıyorum kamera konusunda hangısı daha ustun gelır bu ıkı modelın oda merak konusu
16e al androidde kalite düşmesi hala var eğer yok diyorlarsa o zaman androidlerin kamera lensi kötü başka açıklaması olamaz

16e al androidde kalite düşmesi hala var eğer yok diyorlarsa o zaman androidlerin kamera lensi kötü başka açıklaması olamaz
çok rahatsız edıcı duzeyde bı duşuş olmadığı surece benım ıçın buyuk bı sorun değil aslında

İstersen instagramima gel bakalim kalite düşmesi var mı S24 kullaniyorum o muhabbetler eskide kaldı kanka orta segment cihazlarda bahsettigin durum belki olabilir.

anladım hocam çok teşekkur ettım

yardımınız ıçın teşekkur ederım onerınız dolayısıyla tercıhımı s25 den yana kullanmaya çalışıcam arada bıraz fark vardı sanırım s25 bıraz daha pahalıydı eğer butçemı uydurabılırsem terchım s25 den yana olur
Rica ederim ne demek S25 olmazsa S24 Plus bakabilirsiniz tek eksisi işlemcisi Exynos ama o da çok etkilemez gibi.

ben ıphone 16 e ıle karşılaştırıyorum

pekı xıaomı aynı performansta kaç yıl çalışır aynı soruyu 16 e ıçınde soruyurom her ıkı telefonda aynı performansında kaç yıl goturur benı
note 8 pro 2019 da aldım 1 ay olmadı 15t pro ile değiştim hesap et :)

İstersen instagramima gel bakalim kalite düşmesi var mı S24 kullaniyorum o muhabbetler eskide kaldı kanka orta segment cihazlarda bahsettigin durum belki olabilir.
gerek yok kardeşim kendim s24 kullandım zaten ne yaparsan yap lens farkı var iphone daha iyi paylaşıyor belki de daha iyi çektiği içindir bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,446
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri