Paylaşımlı hesap almak güvenli mi?

Goatseb

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
433
İnternette 20-30 TL ye satılan paylaşımlı hesapları kullanmak ne kadar güvenli? Hikayeli oyun (cyberpunk rdr2 gibi) alıp bitirip salacağım. Tekrar açmayacağım oyuna fazla para vermek yerine tercih etmeli miyim? Bir sıkıntı olur mu?

İnternette 20-30 TL ye satılan paylaşımlı hesapları kullanmak ne kadar güvenli? Hikayeli oyun (cyberpunk rdr2 gibi) alıp bitirip salacağım. Tekrar açmayacağım oyuna fazla para vermek yerine tercih etmeli miyim? Bir sıkıntı olur mu?
Ben çoğu hikayeli oyunu o şekilde bitirdim bir zararını görmedim tekrar girmeyeceğin oyunlar zaten

Bunu yapacağına direkt crack oyna aynı mantık zaten.

Bunu yapacağına direkt crack oyna aynı mantık zaten.
Yok kanka nasıl aynı mantık crakli ne indirdiğin belli değil paylaşımlı hesapta Steam den indiriyorsun offline moda alıyorsun oynuyorsun bu kadar

Bu adam doğru diyor.
Bu adam doğru olan adamı doğruluyor yani bu adam da doğru diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok kanka nasıl aynı mantık crakli ne indirdiğin belli değil paylaşımlı hesapta Steam den indiriyorsun offline moda alıyorsun oynuyorsun bu kadar
Ortak hesapların %90ı çalıntı hesap oluyor yani gidip çalıntı hesapta oynuyorsun , crackte de öyle oyunu bir nevi çalmış oluyorsun ve nerden indirdiğini ne yaptığını biliyorsan sorun yaşamazsın.

Bu adam doğru olan adamı doğruluyor yani bu adam da doğru diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortak hesapların %90ı çalıntı hesap oluyor yani gidip çalıntı hesapta oynuyorsun , crackte de öyle oyunu bir nevi çalmış oluyorsun ve nerden indirdiğini ne yaptığını biliyorsan sorun yaşamazsın.
Ben sürekli hesapz diye bir adamdan alıyorum çalıntı değil hepsi kendi hesabı oluyor.

Forumda bunu konuşmak yasak çünkü çalıntı hesap satışı var.Hem hesap satışı yasak.Hem de çalıntı

Virüs riskine karşı bu yöntemi düşündüm ben. Neresi güvenilir neresi güvenilmez bilmiyorum o yüzden.
Direkt olarak site önerisi yapamam ancak ;

Reditte biraz bu siteleri araştır bulabilirsin.

Direkt olarak site önerisi yapamam ancak ;

Reditte biraz bu siteleri araştır bulabilirsin.
Reddit linklerindeki siteler güvenilir mi peki? Biraz baktım ama bir sürü var hangisi iyidir kötüdür bilemedim.

Reddit linklerindeki siteler güvenilir mi peki? Biraz baktım ama bir sürü var hangisi iyidir kötüdür bilemedim.
Sadece oyun değil çoğu şey için güvenilir kaynak bulabilirsin. GOAT veya yıldız ile işaretlenmiş olanlar topluluk ta en çok sevilen ve en çok kullanılan sitelerdir. Mesela ben manga okumak için buradan bakmıştım vb.

Geri