karşılaştırdıgın şey bir ürün ekran kartlarının tanrısı üstü yok şuan digeri orta üst seviye ekran kartı aynı klasman degilMerhaba arkadaşlar aradaki 120 bin TL fiyat farkı verilir mi fiyat farkına değer mi sadece 4K ultrada oyun oynuyorum bütçede sorun yok.
Doğru hocam ama ikiside 4K oyun olarak lanse ediliyor diye aklım karışıyor hep acaba RX 9070 XT 4K da istediğim fpsleri verir mi diye kararsızım.karşılaştırdıgın şey bir ürün ekran kartlarının tanrısı üstü yok şuan digeri orta üst seviye ekran kartı aynı klasman degil
Kaç fps istiyorsun yardım edeyim, ben 9070xt ile 2k/4k oyun oynuyorumRX 9070 XT 4K da istediğim fpsleri verir mi diye kararsızım.
Haklısınız hocam ama bence seneye 250 binleri hatta 300 bin TL yi görür diye tahmin ediyorum şuan bile bazı sitelerde 200 bini geçti.Değerini hızlı kaybedecek çünkü oyun için talep olan bir kart değil çok zenginsen oyunun içine kadar girmek istiyosan alınabilir ama birkaç seneye e waste olacak hem çok güç tüketecek hemde az tüketen kartlarla benzer perf verecek, iş için kullanmayacaksan akıl işi değil
maaşının yarısıysa veya daha azıysa sonuna kadar değer hocam ben de ileride 8090 almayı planlıyorumMerhaba arkadaşlar. Aradaki 120 bin TL fiyat farkı verilir mi? Fiyat farkına değer mi? Sadece 4K ultrada oyun oynuyorum, bütçede sorun yok.
4k da tek seçenegin 5090 4k da 16 gb bellek kurtarmıyorDoğru hocam ama ikiside 4K oyun olarak lanse ediliyor diye aklım karışıyor hep acaba RX 9070 XT 4K da istediğim fpsleri verir mi diye kararsızım.
4kda native olarak hayatta vermez eğer biraz akıcı olsun 140 fps falan olsun istiyorsan hem 4kda vram yetmez diye düşünüyorumDoğru hocam ama ikiside 4K oyun olarak lanse ediliyor diye aklım karışıyor hep acaba RX 9070 XT 4K da istediğim fpsleri verir mi diye kararsızım.
Mesela cyberpunkta 4K ultrada dlss açmadan native olarak 90-100 FPS istiyorum. Bence de vermez bu fpsyi.4kda native olarak hayatta vermez eğer biraz akıcı olsun 140 fps falan olsun istiyorsan hem 4kda vram yetmez diye düşünüyorum
Aynen öyle hocam ben Cyberpunkta 4K ultrada dlss açmadan native olarak 90-100 FPS istiyorum4k da tek seçenegin 5090 4k da 16 gb bellek kurtarmıyor
Mesela cyberpunkta 4K ultrada dlss açmadan native olarak 90-100 FPS istiyorum. Bence de vermez bu fpsyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen öyle hocam ben Cyberpunkta 4K ultrada dlss açmadan native olarak 90-100 FPS istiyorum
Cyberpunkta 4K ultrada dlss açmadan native olarak 90-100 FPS istiyorum. Ama vermez gibime geliyor.Kaç fps istiyorsun yardım edeyim, ben 9070xt ile 2k/4k oyun oynuyorum