Çözüldü✓ RX 9070 XT'den RTX 5090'a geçilir mi?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
284
Merhaba arkadaşlar. Aradaki 120 bin TL fiyat farkı verilir mi? Fiyat farkına değer mi? Sadece 4K ultrada oyun oynuyorum, bütçede sorun yok.

Merhaba arkadaşlar aradaki 120 bin TL fiyat farkı verilir mi fiyat farkına değer mi sadece 4K ultrada oyun oynuyorum bütçede sorun yok.
karşılaştırdıgın şey bir ürün ekran kartlarının tanrısı üstü yok şuan digeri orta üst seviye ekran kartı aynı klasman degil

Değerini hızlı kaybedecek çünkü oyun için talep olan bir kart değil çok zenginsen oyunun içine kadar girmek istiyosan alınabilir ama birkaç seneye e waste olacak hem çok güç tüketecek hemde az tüketen kartlarla benzer perf verecek, iş için kullanmayacaksan akıl işi değil

karşılaştırdıgın şey bir ürün ekran kartlarının tanrısı üstü yok şuan digeri orta üst seviye ekran kartı aynı klasman degil
Doğru hocam ama ikiside 4K oyun olarak lanse ediliyor diye aklım karışıyor hep acaba RX 9070 XT 4K da istediğim fpsleri verir mi diye kararsızım.

Değerini hızlı kaybedecek çünkü oyun için talep olan bir kart değil çok zenginsen oyunun içine kadar girmek istiyosan alınabilir ama birkaç seneye e waste olacak hem çok güç tüketecek hemde az tüketen kartlarla benzer perf verecek, iş için kullanmayacaksan akıl işi değil
Haklısınız hocam ama bence seneye 250 binleri hatta 300 bin TL yi görür diye tahmin ediyorum şuan bile bazı sitelerde 200 bini geçti.

Doğru hocam ama ikiside 4K oyun olarak lanse ediliyor diye aklım karışıyor hep acaba RX 9070 XT 4K da istediğim fpsleri verir mi diye kararsızım.
4k da tek seçenegin 5090 4k da 16 gb bellek kurtarmıyor

4kda native olarak hayatta vermez eğer biraz akıcı olsun 140 fps falan olsun istiyorsan hem 4kda vram yetmez diye düşünüyorum
2k native 200 fps forza keyfi çekilebiliyor en üst grafiklerde

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
4kda native olarak hayatta vermez eğer biraz akıcı olsun 140 fps falan olsun istiyorsan hem 4kda vram yetmez diye düşünüyorum
Mesela cyberpunkta 4K ultrada dlss açmadan native olarak 90-100 FPS istiyorum. Bence de vermez bu fpsyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k da tek seçenegin 5090 4k da 16 gb bellek kurtarmıyor
Aynen öyle hocam ben Cyberpunkta 4K ultrada dlss açmadan native olarak 90-100 FPS istiyorum

Mesela cyberpunkta 4K ultrada dlss açmadan native olarak 90-100 FPS istiyorum. Bence de vermez bu fpsyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle hocam ben Cyberpunkta 4K ultrada dlss açmadan native olarak 90-100 FPS istiyorum
1769937041741.webp

60 fps veriyormuş sanırım

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Geri