İndirim kuponu bana tanımlanmamış kişiye özel galiba (!)Amazondan alıcam indirimim var. (abla indirimi)
peki tuşları vb nasıl? ben öyle çok bastıran birisi değilim o yüzden yumuşak dokunduğumda tuşları algılar mıİndirim kuponu bana tanımlanmamış kişiye özel galiba (!)
Bu fiyata pek başka alternatif yok alabilirsiniz.
bende bunun supernova olanı var 3 ayda gamepad hurdaya çıktı. gamesir alt modellerinde kaliteye önem vermiyor malesef.peki tuşları vb nasıl? ben öyle çok bastıran birisi değilim o yüzden yumuşak dokunduğumda tuşları algılar mı
Beklentini ayarlarsan üzmez. Benim pek bayıldığım bir ürün değil ama fiyatı dahilinde değerlendirmek lazım.Gamesir Nova Lite indirimle 1600tl'ye geliyor sizce alınır mı? hiç kol kullanmadım başlamak için iyi midir.
İlk defa böyle bir yorum gördümbende bunun supernova olanı var 3 ayda gamepad hurdaya çıktı. gamesir alt modellerinde kaliteye önem vermiyor malesef.
bu bütçede gamepower forge var zaten alınır o yüzden. biraz daha çıkarsan ve indirim oluyorsa nova 2 lite varGamesir Nova Lite indirimle 1600tl'ye geliyor sizce alınır mı? hiç kol kullanmadım başlamak için iyi midir.
müsait bir anımda kolun resimlerini çekip gamepad bölümüne atmayı düsünüyorum. malzeme kalitesi yerlerde, tuslar içeri kaçtı joystick titremeye basladı. ayrıca xbox 9 gen ve atk battle pro var onlar taş gibi.İlk defa böyle bir yorum gördüm
supernova nasıl alt model oluyorbende bunun supernova olanı var 3 ayda gamepad hurdaya çıktı. gamesir alt modellerinde kaliteye önem vermiyor malesef.
hocam yani yabancı forumlarda bile bu konuya sitem etmiş herkes. cyclone gibi pahalı kollara premium malzeme kullanıyorlar. hatta yapay zekaya sorun bunu, chatgpt bile bu olaya değiniyor.supernova nasıl alt model oluyor