1600 tl'ye gamesir nova lite alınır mı?

Dorske

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Gamesir Nova Lite indirimle 1600tl'ye geliyor sizce alınır mı? hiç kol kullanmadım başlamak için iyi midir.

Evet fiyatına göre güzel cihaz. Hangi siteden alacaksınız?

İndirim kuponu bana tanımlanmamış kişiye özel galiba (!)

Bu fiyata pek başka alternatif yok alabilirsiniz.
peki tuşları vb nasıl? ben öyle çok bastıran birisi değilim o yüzden yumuşak dokunduğumda tuşları algılar mı

peki tuşları vb nasıl? ben öyle çok bastıran birisi değilim o yüzden yumuşak dokunduğumda tuşları algılar mı
bende bunun supernova olanı var 3 ayda gamepad hurdaya çıktı. gamesir alt modellerinde kaliteye önem vermiyor malesef.

Gamesir Nova Lite indirimle 1600tl'ye geliyor sizce alınır mı? hiç kol kullanmadım başlamak için iyi midir.
Beklentini ayarlarsan üzmez. Benim pek bayıldığım bir ürün değil ama fiyatı dahilinde değerlendirmek lazım.

İlk defa böyle bir yorum gördüm
müsait bir anımda kolun resimlerini çekip gamepad bölümüne atmayı düsünüyorum. malzeme kalitesi yerlerde, tuslar içeri kaçtı joystick titremeye basladı. ayrıca xbox 9 gen ve atk battle pro var onlar taş gibi.

Gamepower force daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hurda diyen bilmiyor veya duvardan duvara vurmuş

supernova nasıl alt model oluyor
hocam yani yabancı forumlarda bile bu konuya sitem etmiş herkes. cyclone gibi pahalı kollara premium malzeme kullanıyorlar. hatta yapay zekaya sorun bunu, chatgpt bile bu olaya değiniyor.

Geri