thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,704
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #9,621
Yakalasam alırdım. Telegram linki var mı?Telegramda denk geldi.
Aula F75 Mekanik RGB TKL Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Aula F75 Mekanik RGB TKL Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
tg link pls,Telegramda denk geldi.
Aula F75 Mekanik RGB TKL Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Aula F75 Mekanik RGB TKL Gray Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Link yasak. Kanal ismi amzndepo.tg link pls,
sırf su amazon depo yuzunden kullanacam , eklenti yapan eleman chrome yapacam dediydi yapmadı
botlara düsmemis fiyatlar helal olsun9070xt pulse 30.875 TL durumu yeni gibi:
9070xt nitro 36.265 TL durumu yeni gibi:SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Yemişler hocam iptal etme bence artık.Nitro yu gördüm ama taichi aldım daha gelmedi iptal mi etsem diye düşünüyorum nitro daha çok sevdiğim kart
Benim sepette duruyor hâlâ. Taichi de kargoya verilmişYemişler hocam iptal etme bence artık.
Muhtemelen almaya çalışınca hata verecek hocam çünkü biri almış muhtemelen ürüne tıklıyorum normalden yüksek fiyat yazıyor.Benim sepette duruyor hâlâ. Taichi de kargoya verilmiş